Dragă Moș Crăciun

colajNu știu cum se face dar de mulți ani încoace aflu înaintea deschiderii cadourilor ce voi găsi sub frumoasele ambalaje. Nu că nu m-aș bucura de ele, dar parcă mi-aș dori măcar o dată să fiu surprinsă. În mod deja tradițional, când ne strângem în jurul bradului cu toții, copiii sunt cumva duși în altă cameră sau chiar afară iar adulții aleargă de colo, colo aducând fiecare partea sa de cadouri. Apoi începere strigarea, împărțeala, bucuria copiilor și a noastră și așa mai departe după cum decurge probabil povestea în fiecare casă în acele momente speciale. Anul ăsta, pe lânga surpriza pregătită de noi toți copiilor, am pregătit și eu o mică surpriză pentru cei care nu mai cred în Moș Crăciun: săpunuri hand-made cu portocală, cafea și scorțisoară făcute fix de mâinile astea două care scriu aceste rânduri. Nu-i el chiar cel mai arătos săpun din lume, dar cred că are prea multe calități ca să-i numărăm defectele. Așadar, mare surpriză mare pentru cei dragi mie care vor primi micile pachețele cu miros de portocală.

Cum nici anul ăsta nu cred că voi avea parte de vreo mare surpiză, zic mai bine să îi spun eu Moșului cam cu ce ar putea să mă ”surprindă”. :)

Și zic așa: dragă Moș Crăciun dacă citești aici, uite cam ce mi-ar plăcea să primesc de la tine:

un fotoliu alb, mare și confortabil, o pernă cu fluturași (te rog, promit caă va fi singurul element cu fluturi din living), vreo 2,3 metri din acest material textil care poate insufleți și cea mai neatrăgătoare piesă de mobilier, wallpaperul smarald, un set de farfurii și cești albe cu turcoaz și, nu în ultimul rând pătura, neaparat pătura!

balance-chair

Layout 1 FCL004_01

PQ004_03 SARAIL3

Wilson-Indigo-Blanket-main

Totuși, dacă nu reușești să le vâri în sac, mă voi mulțumi și dacă le vei aduce pe rând sau le vei trimite cu alți prieteni de-ai tăi în anul care urmează.

Și ca să nu ai prea mult de căutat îți zic că sunt toate de la Designers Guild.

Să ne vedem cu bine, dragă Moș Crăciun!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *