O bucătărie mică

O bucătărie mică, bine organizată, poate fi la fel de atrăgătoare ca o oricare altă bucătărie mai mare. În plus, unele bucătării mici pot avea acel vino-n-coace care ne face să vrem să ne petrecem toată ziua în atmosfera caldă și vie a micuței încăperi. Acum ceva vreme visam la linvig-uri mari și spațioase, dormitoare de zeci de metri dar după ce mi-am petrecut ceva zile în locații care beneficiau de toate astea, mi-am dat seama că, după cum bine se zice, nu mărimea e cea care contează!!!

În cazul bucătăriilor sunt câteva soluții care pot face foarte facilă conviețuirea cu toate ustensilele necesare în ale bucătăritului chiar dacă spațiul este sub 10mp. Sunt acum atâtea sisteme care asigură o depozitare eficientă încât trebuie doar să știi ce-ti dorești.

Când mă gândesc cum ar fi să am din nou șansa să aranjez bucătaria de la zero, cred că următoarele fraze le-aș auzi mereu în mintea-mi zbucimată:

Micșorați, micșorați, micșorați! Puteți găsi multe echipamente și electrocasnice de dimensiuni mici care pot fi incorporate în blaturile și corpurile aferente iar una dintre ideile grozave pentru o băcătărie mică sunt sertarele frigorifice.

Deshideți spațiul! Îmi plac bucătăriile deschide pentru că sunt parcă mai potrivite ideii de familie, prefer oricând mirosul de sarmale în locul izolării gospodinei (care în cele mai multe dintre cazuri sunt eu) în bucătărie în timp ce toți ceilalți membrii ai familiei stau la taclale în living sau dining. În plus o hotă bună poate face minuni în sensul ăsta. Așadar sunt adepta bucătăriilor deschise, iar în cazul bucătăriilor mici asta este un must.

660320ebcf7999da_kitchen-diner37

via

Vinny-Lee-Green-small-580x786

via

– Folosiți sticlă pentru ușile dulapurilor pentru a da senzația de spațiu mai mare.

– O micuța banchetă confortabilă poate inlocui cu demnitate scaunele.

BANQUETTE-4

via

– O idee bună ar fi și să fie folosite doar câteva culori, fără prea multe ornamente, dar pentru că mie îmi plac spațiile personalizate, spre prea-personalizate, n-aș putea să conving pe nimeni că o culoare în plus strică :)

Small-Rental-Apartment-colorful-kitchenware

via

Comments

comments

4 thoughts on “O bucătărie mică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *