Trends – Roses are red, Violets are blue

Una dintre tendintele acestui an in ce priveste designul interior o reprezinta motivele florale, in special cele care implica aplicarea culorilor pe alb (zic specialistii). Romantic, happy, old style, nu?

Motivele florale chiar au puterea sa binedispuna si sa creeze o atmosfera calda, placuta.

untitled_4

Designers Guild

Motivele florale contribuie la starea mea de bine, iar uneori ma fac sa ma simt ca-n filme, haha!

Interior-Design-Trends-2013-Floral-Patterns-Printed-on-Furniture

Daca ar fi sa aleg din toate florile una sintura, eu as alege frezia. Dar, cum nu ma pune nimeni sa aleg :), imi plac si trandafirii si gerberele si orhideele si lacramioarele si bujorii. Si florile de camp. Si multe altele, normal.

foto

ZoomImageFramer

Layla Grace

341943

colaj4

Cath Kidston

Norocul este ca la moda nu sunt doar motivele florale, dar si tapetul, asa ca, daca vreti sa dati o fata noua (de 2013) casei voastre sau macar unei camere, e destul sa investiti in cateva role de tapet pe care, cu putin efort dar si distractie puteti sa-l puneti chiar voi. Nu-i greu, jur!

untitled_6

Next

Bedroom-modern-Livingetc

poppies-arrangement1a008-0511mld105934_vert

Marta Steward

colorful-floral-living-room-decor-cottage-rustic-french-chic-shabby-wallpaper-striped-style-spring-summer-look-pillow-set-idea-design-romantic-feminine

foto

Una peste alta, indiferent de ce combinatii florale alegeti pentru caminul vostru (daca alegeti) e important rezultatul: armonia, placerea si linistea pe care ar trebui sa vi le ofere.

Comments

comments

One thought on “Trends – Roses are red, Violets are blue

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *