Be my Valentine

Nu îmi place în mod deosebit această sărbătoare, și nu pentru că este importată ci pentru că, așa cum, din păcate, se întâmplă cu mai toate sărbătorile, a devenit o prea mare nebunie comercială. Și din cauza asta, tot orașul e plin de inimioare si flori, de parcă a doua zi se termină toată dragostea din lume și nu mai e nimic de sărbătorit.

Ocazii de a sărbători iubirea ar trebui să fie mereu, momente speciale trebuie găsite căt mai des, iar florile și inimioarele de ciocolată pot fi oferite și într-o seară obișnuită.

Nu mă împotrivesc acestei sărbători, dar nu cred că voi acorda o importanță prea mare zilei. Dacă însă voi o veți face, vă dau câteva idei pentru a-i face o surpriză Persoanei. Pe 14 sau când aveți voi chef.

 

valentine-gift-wrap-01

Un ambalaj simplu și drăguț poate fi făcut chiar de voi. Găsiți aici tutorialul.

ae53944adc0e0fdbb96ae7e7989e2b43

cafdbd34debf27c2810b2209cdc4ff1d

d39ec259c0d78f26d5b5c14d452e2174

_DSC9054

O cutie cu macarons pufoase eu nu aș refuza niciodată. Macarons bune se găsesc la Madame Lucie sau dacă vă pricepeți în ale bucătăriei puteți încerca să faceți unele acasă.

 

vday1

bottled-with-love-20_thumb

Dacă vreți să începeți dimineața ca doi porumbei și să împărțiți momenul savurării unui shake, done! :) Căutați niște sticluțe faine și faceți ce zice aici.

 

 

55229

Eu cred că o să aleg ultima variantă și o să agăț prin casă niște inimioare romantice de lemn, așa, ca un fel de semn de ”Nu deranjați” 😉

 

foto: the house that lars built, pinterest, nordic house, design sponge, shine from yahoo, the idea room

Comments

comments

2 thoughts on “Be my Valentine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *