Casa unui designer – Elizabeth Hanson’s Loft

Vorba aceea precum că cizmarul n-are cizme și croitorul n-are haine, sau varianta ”nici cizmar cu ghete bune, nici croitor cu haine noi”, nu se potrivește defel designerilor de interior. De cele mai multe ori casele acestora arată spectaculos și reprezintă sursă de inspirație. Chiar și atunci, când aparent, cele mai multe dintre elementelor de decor și piesele de mobilier sunt  obiecte simple, uneori chiar banale. Devin însă sursă de înspirație pentru că designerii reușesc să le îmbine în așa fel încât să creeze un spațiu special cu o atmosferă unitară.

03

07 08

CasaElizabethHanson 79ideas-living-area 79ideas-master-bedroom

Primul lucru pe care l-am observat când am văzut dormitorul acestui loft a fost că patul este exact la fel ca al meu 😉 Credeți ori ba, chiar așa este. Doar că al meu arată în felul ăsta dintr-o teribilă greșeală și întotdeauna l-am urât pentru asta. Îmi și propusesem anul acesta să-i fac o surpiză și să-l îmbrac în straie noi, adică să-i fac un fel de husă ca să nu mai aibă această formă de ladă grosolană. Ce diferență de opinii, nu?

79ideas-the-kitchen 79ideas-mid-century-dining-area

cushandnooks

Dovadă că uneori o casă și un cămin fericit pot schimba vieți este și faptul că Elizabeth Hanson a devenit designer tocmai datorită amenajării propriei case. În urma acestui proiect a decis să-și schimbe radical cariera și să facă exact ceea ce iubește.

foto: Atlanta homes

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *