Un apartament de care m-am îndrăgostit

Dacă tot e ziua în care toată lumea își arată dragostea, zic să-i arăt și eu unui minunat apartament iubirea pe care i-o port. Și, chiar a fost dragoste la prima vedere, așa cum rar mai întâlnești la vârsta asta.

3-_caitlin

4_caitlin1

Cred că culoarea aleasă pentru pereți ar fi fost printre ultimele  culori la care m-aș fi gândit eu. Dar ce frumoasă este! O culoarea care transmite calm și liniște, fix așa cum îi șade bine unui cămin.

Trebuie neaparat să încerc și eu câteva variante pentru living și am găsit site-ul My Colortopia pe care este super ușor să simulezi diverse culori pentru camere. Alegi pur și simplu o poză și apoi treci la vopsit :)

6_caitlin1

7_caitlin1

De scaunele aste pur și simplu nu-mi pot dezlipi ochii. Și nu are nicio legătură cu forma de inimioară, zău! Mi se par atât de armonios lucrate, trebuie să le trec neaparat pe wishlist-ul care devine din ce in ce mai stufos, văd.

Așa cum ziceam și aici, câteodată simplitatea e…prea simplă, iar aceste scaune sunt dovada vie aă uneori lucrurile trebuie un pic complicate ca să fie (și) mai atrăgătoare.

1_caitlin2

mg_5433

mg_5444

mg_5467

Vă doresc o zi minuată!

Foto Sacramento Street

Comments

comments

2 thoughts on “Un apartament de care m-am îndrăgostit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *