Idei pentru organizarea holului de intrare

Pentru mine, holul de la intrare este a doua mare provocare în ceea ce privește organizarea lucrurilor care ar trebui să se afle într-un spațiu. Nu știu cum e la voi, dar la noi este o debandadă fără sfârșit; azi organizez și aranjez, mâine deja iar este totul de negăsit! Când zic de lucrurile aferente acestui spațiu mă refer la: chei, căciuli/șepci după caz, fulare, ochelari de soare, strugurel de buze și poate, cine știe, chiar un blush pentru un mic retuș că de mai mult nu-i timp (mamele știu de ce!), genți, elastice de păr și bentițe și alte asemenea pentru cazul în care cineva (eu în niciun caz) ar dori să-și (re)aranjeze părul cu o clipă înainte de a ieși din casă, eșarfe, toate cele necesare pentru lustruirea pantofilor (pentru cine practică acest sport 😉 ), umbrele, și, normal, gecile din dotare. Ei, cum aș putea eu să țin toate astea organizate?

Ca să simt că fac ceva în privința asta, mi-am strâns câteva idei pe care vi le arăt și vouă, poate vă inspiră.

img89m[1]

Sigur că unele dintre acestea pot părea de domeniul fantasticului pentru o familie cu copii sau chiar și pentru o persoană care nu stă chiar bine la capitolul organizare. Dar, există câteva reguli un hol de intare organizat, să știți! :)

Înainte de a începe organizarea, inventariați obiectele care trebuie să-și găsească locul aici. Poate nu toate perechile de pantofi, sau nu chiar toate eșarfele sunt folosite în același timp.

Strângeți lucrurile pe categorii și faceți-le câte un loc special. Puteți folosi coșuri, cutii, lădițe pe care le puteți chiar agăța.

14 15 031609atlagoodquest1

Îmi place cum sunt ținute cheile în imaginea de mai jos! În loc să fie toate înghesuite într-o cutiuță de chei (cum sunt la mine) sunt înșirate de-a lungul peretelui, la vedere, pe niște panouri care au și rol decorativ șau de organizer. Super idee!

blue-hallway  foyer_girly

Un cuier rotund, de sine stătător, pus chiar într-un colț, poate fi o soluție atunci când spațiul este foarte mic.

mudroom pinterest-Organizing-your-home storagesystem

În momentul ăsta mi se pare o misiune imposibilă aranjarea unui hol astfel încât să fie și arătos și primitor dar și eficient, dar ca să nu mă descurajez, am găsit și un proiect de tipul ”Înainte și După” laAmy, de la Home Remedies.

entry organizer

foto: refreshed designs , my simpler life, amerifirst, apartment therapy, babble

Comments

comments

One thought on “Idei pentru organizarea holului de intrare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *