Apartament mic dar șic

Nu prea îmi place mie cuvântul ăsta, ”șic”, pentru că uneori mi se pare că nu se înțelege prea bine sensul lui. Adică, dacă oricum adjectivele de genul elegant, de bun-gust sunt extrem de subiective și astfel bunul-gust pentru mine poate fi altceva decât bunul gust pentru maică-mea (dar parcă totuși se pot găsi niște numitori comuni atunci când vorbim despre elegant), când e vorba de șic sunt sigură că e apoape imposibil să găsești două persoane pentru care șic are fix aceeași semnificație vizuală. Dex zice că șic înseamnă ”eleganță, distincție, bun-gust (în îmbrăcăminte, în atitudini).  Lucru care amuză, care are haz.”

Mie mi se pare că acest apartament este șic.

peques34_1g

Ce poate cineva să-și dorească mai mult de la un apartament mic, decât să vină la pachet cu o terasă mare?

peques34_2g peques34_3g peques34_4g peques34_5g peques34_6g peques34_7g peques34_8g

peques34_12g

peques34_10g

După cum vă ziceam și aici, sunt o mare admiratoare a obiectelor din lemn brut. Folosirea lemnului brut mi se pare o formă la îndemăna oricui pentru a da un aer sofisticat unei încăperi.

peques34_11g

Spuneți voi acum, ce cuvânt ați folosi pentru a descrie cel mai bine apartament?

foto: Micasa

Comments

comments

3 thoughts on “Apartament mic dar șic

  1. Eu tot caut idei de amenajare pentru apartamente cu impartire standard, gen cele construite inainte de anii 80 si nu gasesc deloc. Pana si cele pentru „apartamente mici” ce le vad peste tot sunt cu niste spatii ciudate, cu geamuri uriase, genul de impartire ce nu o prea intalnesti la apartamentele de la noi.

    1. Ai dreptate. Cele mai multe dintre apartamentele de la noi au geamuri destul de mici si din pacate nu beneficiem prea mult de avatajele luminii naturale. Mi-ai dat tema si promit sa caut ceva inspiratie si pentru apartamente cu geamuri mai mici si impartire standard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *