Color Me Friday – covoare tradiționale

De ziua Mărțișorului vrând, nevrând ne amintim cu toții de copilărie și tradiții. Tradiția mărțișorului este foarte veche însă nu știu câți dintre noi au răgazul să se bucure de ea cu adevărat. Alergăm să cumpărăm mărțisoare pentru mame, colege, pentru educatoarea sau profesoarele copilului și ne achităm de aceată datorie de multe ori fără să acordăm vreo semnificație acestei misiuni.  Sunt tradiții care sunt păstrate dar semnificația celor mai multe dintre ele se prăfuiește de la an la an.

În aceeași ordine de idei, de multe ori trebuie să ne reamintească și să ne arate străinii ce minunății avem în țară și ce obiecte deosebite și prețioase (nu neaparat ca valoare bănească) se produc în anumite sate sau comunități uitate de lume.  Nu sunt expertă în obiecte de artizat și nu vreau să conving pe nimeni de frumusețea acestor obiecte. Vreau doar să vă arăt azi, că dacă aveți chef să vă înveseliți un pic casa, să aduceți în ea un strop de culoare, puteți să o faceți fără niciun ban, folosindu-vă de un lucru pe care dacă nu-l aveți voi dosit pe undeva, sigur mama voastră va găsi unul.

Faceți cunoștintă cu covorul tradițional țesut manual! Cunoscut uneori și sub denumirea de preș 😉   (mai degrabă preșuri pentru că covoarele sunt acelea cu motive superbe și chiar mai colorate).

 

8-bemz-nordic 14-bemz-nordic-blue 700_interiors-nightwood4 700_katrin-taking-notes 700_rugcycle-bild-5-1024x731 864248-ybg1w colorful-home-design-4-500x668  living room mint green drapery drapes curtain copper tom dixon pendant stripe striped rugs carpeting flooring floor colorful sofa cococozy rquoise-blue-white-teal-moroccan-rugs-blue-shades-combination-floral-wall-paper-shabby-chic-open-living-room-rustic-boho-interior-cottage-decor-updo-diy rug1 rug2 rug3 RugCycle_bild-3-1-1024x757 SFD0E4D08DB50E24E4FB6B4F9B83A2B6F0F_1024x

Să nu ziceți că ale noastre nu arată la fel de bine, că nu vă cred!

Iar dacă aveți din acestea, chiar trebuie să le folosiți!

foto: shelterness , digsdigs, martha steward, cococosy, remodelista, nordic moms notebook, anordinarywoman

Comments

comments

One thought on “Color Me Friday – covoare tradiționale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *