Ce punem pe pereți – partea a treia

Până acum v-am zis despre farfuriile decorative și despre materialele textile înrămate. Care vi se par mai potrivite pentru voi? Mie îmi place mai mult varianta farfuriilor, dar se știe: eu sunt o iubitoare a obiectelor din ceramică. Însă nici textilele nu mi-s antipatice, ba chiar unele dintre ele sunt așa de drăguțe că mai că-mi vine să învăț să cos. Sunt atâtea obiecte decorative care se pot face din textile! Am dat un mic search să văd cam ce se găsește pe la noi si cele mai frumoase materiale pe care le-am văzut în online-ul autohton sunt la Fabrix.

 

Dar să revenim la pereți. Și pentru că tot au apărut primele semne ale primăverii și odată cu ele probabil multă lume își dorește flori în casă, azi vă dau o idee: în loc să așezați ca tot omul vazele pe masă sau pe comodă puneti-le pe…pereți!

 

061710wallvase-06 68719953977zrJZxjhSc chica-wall-vases1 diningroom

il_570xN_350817755

 

vases-close-up2 vintage-bottles-hanging-vases3

Deși la prima vedere poate părea dificil, nu-i chiar așa de greu, iar efectul obținut este minunat. Dacă vreți să vă convingeți cât de simplu este aruncați o privire aici pentru a vedea cum s-a obținut decorarea peretelui din poza de mai jos. Nu-i așa că și voi puteți face așa ceva?

 

wall vases

foto: apartment therapy, chateau de lu, etsy, potterybarn, younghouselove, homedit

 

 

Comments

comments

3 thoughts on “Ce punem pe pereți – partea a treia

    1. Draga Didica, eu aici pot doar sa iti ofer multe idei pe care sa le folosesti ca sa iti conturezi o imagine a ceea ce ti-ai dori sa obtii. Pentru amenajare insa va trebui sa vorbesti cu un arhitect sau designer de interior. Sper sa reusesti sa amenajezi asa cum iti doresti si te astept cu drag aici sa ne povestesti ce si cum ai facut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *