Casă din anii ’50 – french country style

Veți râde probabil dacă vă spun că nu știu cum anume să spun în română ”french country style”, dar chiar nu știu. Stil franțuzesc, da, dar stilul franțuzesc în general mă duce cu gândul la opulență. Stilul provensal ar fi pe aproape și totuși parcă nu-i chiar. Deci, cum am zice noi pe românește ”french country style”?

Până aflăm (caut să mă luminez exact care este diferența între stilul provensal și frech country style), să ne răsfățăm privirile cu o casă construită în anii ’50 și decorată în dulcele stil ”french country”.

 

dining-place-79ideas

french-country-style-79ideas

Stilul ”french country” este caracterizat de decoruri simple, naturale, chiar spontane aș zice și multă lumină naturală. Cum îi spune numele, este un stil rustic, cu mobilier și țesături vechi, moștenite din familie. Este unul dintre cele mai răspândite stiluri iar în formele sale actuale implică antichizarea atât a mobilierului cât și a elementelor de decor pentru obținerea look-ului.

more-gorgeous-details

3241c29a89fa4c169d5e46704708635e-1-original-620-500

Stilul nesofisticat de a decora încăperile îi conferă casei o atmosferă caldă, primitoare și naturală.

579d5b7cd1b048bfa20d3bbbfe9d02f0-1-original-620-500

 

stunning-room

Deși parcă e un pic prea mult alb pentru gustul meu și puțin prea dulceagă toată atmosfera, nu pot să nu îi simt puterea de convingere. Ia-ți cizmele de cauciuc și pălăria de paie și mută-te la țară, că uite ce fain e. Cam asta îmi zice :) . Vouă?

 

foto: boligpluss

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *