Home tour – apartament în Copenhaga

Știți tipul acela de frumusețe în care dacă ar fi să iei întregul pe bucăți ar fi de-a dreptul urâțenie dar puse toate elementele împreună rezultă o compoziție omogenă și atrăgătoare? O știți? Sunt sigură că ați văzut cel puțin un om de a cărui frumusețe ați fost mirați pentru că omul în cauză avea un nas respingător, o cicatrice mare și dezgustătoare pe obraz și gura strâmbă. Ei bine, apartamentul din acest articol mi se pare că are exact acel tip de frumusețe. Sau îl are pe vino-n-coa’, cum ar zice unii (nu eu, că nu-s fanul acestei expresii).

Exceptând scaunul din dormitor și sticla de sifon, despre niciun obiect și despre nicio altă piesă de mobilier din acest apartament nu pot spune că îmi place. Însă look-ul creat prin combinarea lor mi se pare interesant, modern și…jucăuș :)

005

003

Se întâmplă de multe ori să mă bucur de obiecte de decor cumpărate sau primite abia după ce le găsesc locul potrivit și le pun în valoare.

020 019 016 015  011 010   002

foto: via my scandinavian home

styling: Rikke Graff Ruel

Comments

comments

3 thoughts on “Home tour – apartament în Copenhaga

  1. Hai ca azi m-a pocnit activitatea pe blogul tau :))) deci urasc aceasta raceala nordica…este oarecum frumoasa de privit, dar nu pot sub nicio forma sa ma proiectez ca as putea numi acasa un astfel de spatiu… oricum din vizita prin Suedia, am vazut ca nici nu ai optiuni de a-ti amenaja altfel spatiul :(

    1. Ma bucur ca bantui pe la mine :D. Da, ai dreptate, uneori poate parea rece atmosfera creata prin stilul scandinav, dar mie unele combinatii mi se par foarte atragatoare. Au asa…un calm și o relaxare aparte. Ne-ar prinde rau, crezi? :)

      1. Eu am stat si la tine acasa si la Adriana…ambele locuri mi-au placut la nebunie dpdv al amenajarii. Diferenta e ca la tine a fost si senzatia aia de acasa, care vine din caldura lucrurilor existente. Frumos e cu sguranta si stilul asta :) pe de alta parte clar tine si de personalitatea fiecaruia 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *