Color Me Friday – Creativitate

Azi aveam de gând să pun un articol despre cum ar trebui să abordeze culorile cei care se simt timizi în relațiile cu acestea. Dar m-am răzgândit în ultima clipă așa că cei timizi vor trebui să mai aștepte :) sau pot trece direct în extrema cealaltă, cea în care se folosesc toate culorile prin exersarea creativității la un nivel foarte ridicat.

1jo

Casa aparține lui Johanne și Palle Bruun Rasmussen și este lângă Aarhus. Fiind vorba de niște oameni foarte creativi, casa este plină de detalii unice, asamblate într-un mod foarte personal.

2jo1

Ce îmi place mie cel mai mult la acestă casă este faptul că deși este plină de culoare, culorile nu sunt invazive, ci apar subtil și spontan, poate chiar acolo unde nu te aștepți.

3jo1

4jo1

5jo

12jo

6jo

De mult vânez aceste becuri colorate iar acum cred că le-am găsit la Ikea. Cred pentru că le-am văzut în catalog, sper să le găsesc și în magazin când voi ajune pe acolo.

7jo

8jo

Comoda cu sertare este Ikea și a fost vopsită astfel de către propietari.

9jo

10jo

11jo

13jo

Proprietarii au reușit să creeze o atmosferă relaxată combinând armonios obiecte de designer cu cele găsite în târgurile de antichități și fiecare din aceste obiecte are o istorie și un motiv pentru care se află în locuință.

A reușit această casă să vă convingă să dați mai multe șanse diversității?

foto: design sponge

Comments

comments

One thought on “Color Me Friday – Creativitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *