Real or not?

Cred că e timpul să-mi iau mai în serios agenda având în vedere că întreaga zi de ieri am trăit cu impresia că e vineri. Nu am avut nici cea mai mică ezitare când am postat articolul de ieri, nici când mi-am văzut de responsabilități în baza certitudinii că-i vineri, cu alte cuvinte am făcut tot ce trebuia să fac vineri. Dar întotdeauna există și o parte plină a paharului, nu? Așa că azi am mult mai puține de făcut :) Cu pățania asta mi-am amintit de mine cea de acum mulți ani, corporatista începătoare copleșită de muncă și de tot ce era nou și mînată de dorința aproape nebunească de a face și a învăța precum crește Făt Frumos într-un an cât alții în șapte. Ei bine, eu cea de atunci, fără responsabilități casnice dar copleșită de job, cum ziceam, după ce veneam de la serviciu obișnuiam să mă culc o oră. Mai exact cădeam lată după atâta trudă. Și într-o bună zi, eu cea de atunci, m-am trezit, m-am spălat, m-am îmbrăcat și când eram gata să ies pe ușă să pornesc sprintenă la job, mi-am aruncat o privire spre ceasul de la cuptorul cu microunde care arăta fix: 20:15.

Dacă tot am încurcat bine de tot zilele crezând ieri că e vineri, azi am ”libertatea” de a posta ce mă inspiră chiar acum, dimineața la prima oră.

Priviți cu atenție pozele de mai jos :)

CROP 704ef05b3b8 CROP IBa1761a6c CROP living 255b9b7c

Vă plac, vă inspiră? Ei bine, dacă v-ați gândit pentru o clipă ce muncă grozavă au făcut decoratorii aflați că aceste imagini sunt de fapt realizate în 3D de către Velizar Dimitrov. Nu-i așa că ați fi putut fi păcăliți?

foto: behance via the design chaser

Comments

comments

5 thoughts on “Real or not?

  1. Ce mi-a placut acea amintire =))))) asta si cea cu pantalonii 😉 sunt printre povestile mele preferate 😀 ce workaholice eram pe vremuri =))) on the topic, cele doua masute albe din ultima poza mi se par cel putin geniale :X

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *