Apartament mic cu idei…speciale

Cel putin speciale, aș zice. Dacă nu chiar trăznite :). E vorba de un loft de 48 mp in care cei care l-au decorat au adunat atâtea idei deosebite la un loc încât ar putea părea chiar imposibil să obțină un apartament frumos, în accepțiunea generală. Și totuși, apartamentul arată cel puțin interesant: colorat, special și plin de vitalitate.

 

peques37_1g

Dacă iubiți culorile și nu vă temeți să le folosiți sunt sigură că veți găsi în acest apartament măcar o idee bună de aplicat. Sau de adaptat.

Mie îmi place bucătăria neagră, dar mai mult faptul că s-a scris pe ea cu cretă. Dacă vreți un astfel de look nu-i nevoie să schimbați toate electrocasnicele și dulapurile pentru că puteți să vă folosiți de un spray care să aspectul de tablă de scris pe care îl puteți găsi pe Crea Shop (poate există și altundeva dar eu nu am văzut și chiar vă rog, dacă vedeți, să-mi spuneți și mie).

peques37_2g

Voi vedeți lădițele cu cartofi și ceapă de sub masă? :)

peques37_3g peques37_4g

Dormitorul nu este separat în niciun fel de celelalte spații. Pentru cine nu este deranjat de acestă lipsă de intimitate se poate dovedi o idee foarte utilă pentru că în felul acesta se salvează mult spațiu.

 

peques37_5g

Peretele acesta ”verde” mi se pare o găselniță grozavă chiar dacă nu cred că eu m-aș simți chiar bine să dorm sub el. Mi-ar fi teamă să nu sară vreo maimuță 😉 . Recunosc că atunci când am scris despre cum se pot aranja florile și plantele de apartament la soluția asta nu m-am gândit.

peques37_6g

peques37_7g

 

foto: micasarevista

Comments

comments

4 thoughts on “Apartament mic cu idei…speciale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *