Decorațiuni DIY pentru Paște

Îmi place mult perioada de dinaintea celor două mari sărbători religioase. Pe de o parte pentru că o simt ca pe o pregătire sufletească iar pe de alta, pentru că am prilej să caut idei și inspirație pentru tot felul de proiecte aferente sărbătorilor respective.

Deși mai sunt multe zile până la Paște nu cred că e prea devreme pentru a începe pregătirile. Un eveniment frumos în care suntem alături de familie și prieteni merită un pic de efort pentru a-l face deosebit, nu?

Cred că la noi nu e foarte la modă să se împodobeasă casa de Paște. Și chiar dacă unii o fac, în general e o diferență uriașă între cum decorăm de Crăciun și cum (nu) o facem de Paște. Pe site-urile și blogurile străine însă se găsesc foarte multe surse de inspirație pentru a găsi cele mai frumoase decorațiuni de Paște. Eu am ales deocamdată câteva proiecte de DIY pentru că astea necesită cel mai mult timp și m-am gândit că dacă vă simțiti inspirați de ele să nu aveți nicio scuză de a nu pune în practică 😉 .

DIY Paste 1

Primul este un proiect cu washi tape al cărui tutorial îl găsiți aici.  Pentru cel cu ouăle așezate în suportul alb găsiți detalii pe acest site.

Cel cu florile așezate în cojile de ouă este favoritul meu (aproape întotdeuna aleg ce e mai simplu de făcut!). Mai multe poze aici.

Pentru proiectul cu coșul din materiale textile găsiți informații aici. Dar, vă zic din capul locului că trebuie răbdare multă pentru acesta. Așa că, dacă cineva se încumetă să-l facă n-ar trebui să ezite să se laude cu el :)

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *