Home envy – Casa cu cele mai multe obiecte

Eu credeam că am multe obiecte prin casă! Dar în casa asta…sunt mult mai multe decât la mine! Proporțional vorbesc, că și casa-i mare. Și, cu toate că sunt atătea obiecte, sunt aranjate într-un fel ordonat, nicidecum haotic iar asta face ca totul să arate atât de bine. Este și asta o artă, să știi cum să aranjezi și să combini o mulțime așa de mare de obiecte astfel încât să nu pară o harababură.

datahorna

Cum probabil v-ați dat seama deja, îmi plac mult obiectele vechi și caut idei pentru a le pune în valoare. Ei bine, în casa asta sunt mii de idei pentru asta!

gamla_kappsackar_piano

hallen_lundagard

koksbank_kopmansdisk

Ce este surprinzător pentru mine este că această casă aparține unei familii cu mulți copii. Și nu îmi dau seama cum oare ar sta în casa mea obiectele expuse atât de la vedere fără să fie mereu ”aranjate” de copii. Tare aș vrea să aflu secretul :)

lantligt_kok

lantligt_kok_industrilampa

oklara_konstverk skafferi_gammaldags

Vă mai amintiți de mătușa mea de care povesteam în postarea despre locurile numai bune de ascuns mărunțișurile? Cam așa arăta toată casa ei. Ca acest dulap. Doar că la ea chiar era haos, în timp ce aici pare a exista o oarecare organizare.

soffa _lundagard turkos_hylla_timmervagg un_bisou_tapet

Mi se pare o casă adorabilă, plină de povești. Deși nu cred că eu aș putea locui, sau mai bine zis că aș putea întreține un astfel de loc sunt câteva idei minunate pe care mi-ar place mult să le adaptez pentru casa mea.

foto: lundagard

Comments

comments

2 thoughts on “Home envy – Casa cu cele mai multe obiecte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *