Detalii glamour în baie

Acum două săptămâni am reușit în sfârșit să trec pe la niște prieteni la care nu mai fusesem de foarte multă vreme. Nu știu cum vă organizați voi și care-i secretul (dacă aveți vreunul) pentru a eficientiza activitățile, dar mie mi se pare că nu îmi ajunge timpul pentru tot ce ar trebui și aș vrea să fac. Și ca urmare, cu toate că mi-ar plăcea să mă văd mai des cu prietenii, se întâmplă să treacă foarte mult timp între întâlniri. Uneori, chiar și un an. Nu-i așa că e greu de crezut?!

Un an trecuse (de fapt chiar un pic mai mult) și de când nu-i mai văzusem pe acești prieteni.

După bucuria revederii și câteva povești, a venit și surpiza: ”wow, v-ați refăcut baia!”! Da, își refăcuseră baia și o transformaseră dintr-o baie oarecum obișnuită într-o mândrețe de baie. Glamour, chiar. Și, deși eu sunt departe de a fi un fan al stilului glamour, câteva detalii m-au surprins plăcut și m-au determinat să le cer voie prietenilor să le fotografiez.

 

Detalii_glamour

Rama veche folosită ca ramă pentru oglindă mi-a plăcut cel mai mult. O idee pe cât de interesantă, pe atât de simplu de realizat. Dar, trebuie un pic de curaj să aduci laolaltă aceste detalii într-o baie, inclusiv această ramă. Asupra rezultatului în ansamblu lui nu mă pot pronunța (v-am zis, nu-i chiar stilul meu preferat), dar aceste accente aurii mi s-au părut inspirate.

Voi ce ziceți?

 

Comments

comments

4 thoughts on “Detalii glamour în baie

  1. Cred ca depinde mult si cum arata casa in care faci o astfel de baie…genul acesta mi se pare ok pentru altii, nu ma regasesc nici macar 1% in el 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *