Crenguțe înflorite

De două săptămâni am ce am cu florile. Mai demult, când o auzeam pe bunică-mea vorbind cu vecina ei despre flori ore în sir, mi se părea tare plictisitor subiectul și nu pricepeam ce pot povesti atata despre niste biete plante. Nici acum nu pot zice că este chiar subiectul meu preferat, dar pot înțelege bucuria unora de a-și vedea florile înflorind și grija lor pentru acestea.

De când am acest blog am așteptat momentul să înflorească pomii ca să rup câteva crenguțe. Da, sunt un mic infractor. Am furat cu nesimțire două crenguțe de trandafir japonez din fața unei porți (ăsta-i preferatul meu al acestei perioade) și vreo trei dintr-un măr pădureț.

Ce mare bucurie când le-am pus în borcanul meu proaspăt vopsit! Povestea borcanului albastru este o altă poveste despre care o să vă zic peste câteva zile când voi ajunge la niște rezultate care să mă mulțumească. Deocamdată au fost doar câteva încercări aproape eșuate, dar le țin pentru a putea face o comparație pe măsură ce capăt experiență și îmi ies mai bine.

crengute inflorite

Cred că e un aranjament tare drăguț și un mod simplu de a înveseli un spațiu. Poate chiar biroul mâine dimineață.

Să aveți o duminică frumoasă!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *