Home tour – Casă flower-power

 

Deși nu a fost plănuit acest lucru, se pare că tapetul este laitmotivul ultimelor două săptămâni. Face ce face și revine în postările mele sub diferite forme. Azi, este rândul tapetului cu motive florale :) Iar dacă în postarea despre tapetul folosit în diverse idei ingenioase vă povesteam despre decorarea cu tapet a unor piese de mobilier, ei bine, această casă este plină, plină de astfel de dulapioare, mese, rafturi și sertare pe care s-a aplicat tapet.

 

Lisbeth Hammer Lisbeth Hammer Lisbeth Hammer Lisbeth Hammer Lisbeth Hammer Lisbeth Hammer Lisbeth Hammer Lisbeth Hammer

Lisbeth Hammer

Casa este decorată pentru a servi plăcerii atât celor mari cît și celor mici. Poate și din această cauză are acea atmosferă de flower-power de care vă ziceam în titlu.

Obiecte simple de tipul celor de la Ikea sunt însuflețite și personalizate prin tot felul de artificii creative (care de altfel sunt la îndemâna multora). Cea mai frecventă astfel de personalizarea este decorarea obiectelor de mobilier sau diferitelor părți ale acestora prin aplicarea de tapet multicolor. Nu știu dacă mie mi-ar plăcea să fac această operațiune mobilierului din casă (sau cel puțin nu atât de des ca aici) dar mi se pare că se potrivesc tare bine aceste piese decorate în acestă locuință cu atmosferă jucăușă, nu credeți?

foto: milkmagazine

Comments

comments

2 thoughts on “Home tour – Casă flower-power

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *