Home tour – Casa plină de culoare

 

Casa aparține unei artiste iar asta se cam vede cu ochiul liber. Ansamblul creat de artistă în casa ei mi se pare unitar, unic și foarte, foarte personal. Sau personalizat, mai bine zis. Nu știu cum se poate și nici n-aș putea să vă explic de unde și până unde îmi plac mie la fel de mult atât spațile minimaliste cât și cele pline, pline de obiecte și lucrușoare care să personalizeze spațiul. Sunt două extreme și câteodată stau și mă întreb cum se poate să-mi placă amândouă. Ce e drept, nu sunt sigură că aș putea locui într-o casă minimalistă, dar într-o casă ca a artistei Anahata Katkin sunt convinsă că m-aș simți tare bine. Bineînțeles, decorată cu obiectele mele dragi strânse de pe la bunici și mătuși, dar în acest stil, foarte aproape de boho chic.

 

anahata katkin 124 anahata katkin 143 anahata katkin 148 anahata katkin 151 anahata katkin 158 anahata katkin 172 anahata katkin 174

 

6a00d83451b62369e2017c386be782970b-800wi

anahata katkin 188

Pernele decorative cu motive florale și etnice aflate pretutindeni contribuie la crearea acestei atmosferei boho.

anahata katkin 192 anahata katkin 193

 

Ce ador eu la această casă este faptul că piese mai pretențioase și probabil destul de valoroase sunt combinate cu obiecte simple astfel încât mixul creat este unul foarte atrăgător, confortabil și cosy.

 

foto: anahataart

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *