Inspirație RH Baby&Child – 3 idei pentru camera copiilor

Restoration Hardware este un magazin în care îmi place să fac window shopping. Este un magazin care comercializează mobilier de lux și obiect de decor aferente. N-aș zice că produsele sunt chiar în stilul meu dar sunt unele piese fabuloasa care nu au cum să nu-mi placă. Recunosc, nici nu mă uit la prețuri, nu mă interesează să cumpăr de la ei pentru că sunt și foarte, foarte scumpe dar sunt și în State. Mă interesează doar să mă inspir și să îmi satisfac nevoia de a privi interioare și elemente de styling elegante și prețioase. De lux, na :)

Recent am descoperit și divizia lor pentru copii și mi-am zis să trebuie neaparat să vă împărtășesc și vouă ce am găsit pentru că am observat la ei niște idei tare drăguțe care pot fi puse în practică fără a fi nevoie să-mi vând mașina.

rhbc_prod213169_B12  rhbc_prod241251_av1

Nu-i așa că arată minunat lucrușoarele micuțe puse în ramă? Mie îmi prinde tare bine să mă întâlnesc la tot pasul prin casă cu amintiri de când erau copiii bebeluși pentru că mi-e farte dragă acea perioadă.

rhbc_prod398202

rhbc_prod398202_av1

Aceste litere din croșet arată grozav! Și sunt potrivite și pentru băieți și pentru fete.

rhbc_prod399312

Ce idee bună pentru depozitare jucăriilor! Nu cred că aș găsi chiar în forma asta vreun cufăr și, chiar dacă ar fi probabil ar costa destul de mult, dar vreo geantă veche cosmetizată ar face față cu brio acestui scop.

Sunt multe, multe detalii și produse care mă inspiră în acest magazin dar azi mi-au dat de gândit astea trei. Da… chiar cred că voi avea ceva treabă în weekend!

Comments

comments

One thought on “Inspirație RH Baby&Child – 3 idei pentru camera copiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *