Rafturile IKEA Ribba le știți?

Tot căuntând inspirație pentru niște rafturi pe care să pot înșira colecția omului meu (are câteva râșnițe de piper adunate de noi sau aduse de prieteni cu diverse ocazii) am dat peste aceste rafturi de la Ikea. Având un design simplu sunt potrivite pentru orice spațiu. Ele sunt concepute pentru a etala poze dar pot fi folosite și pentru alte obiecte (nu foarte mari însă pentru că sunt destul de înguste).

rafturi ikea rafturi ikea rafturi ikea rafturi ikea polite ikea polite ikea polite ikea polite pentru poze ikea

Mi se par soluția potrivită pentru a expune diverse piese de decor sau mici obiecte dragi. Și în plus, marele avantaj este că această formă de decorare a unui perete permite oricâte modificări și rearanjări fără eforturi prea mari. În funcție de dispoziție și de ce avem chef să vedem putem expune pe aceste rafturi ceea ce ne încântă privirea (și sufletul) la un anumit moment.

Cred că urmează să fac un drum la Ikea zilele astea.

foto: decor8blog, stylizimo blogbeatehemsborg, ikeafamilylive, elinadahlsacramentostreet, momo-design,

Comments

comments

3 thoughts on “Rafturile IKEA Ribba le știți?

    1. Si poti sa muti cu usurinta pozele sau tablourile de cate ori ai chef. Daca le pui pe perete e destul de greu sa le schimbi locul daca nu au aceeasi dimensiune. Mie imi plac foarte multe pozele artistice (desi deocamdata n-am niciuna) si mi-ar placea sa am o polita dedicata pentru astfel de poze candva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *