Povești cu și despre tapet

Pentru că în ultima vreme am avut această curiozitate și dorință de a cunoaște mai îndeaproape tapetul (de când am plecat din casa părinților până acum vreo doi ani mi se părea că tapetul este extrem de demodat) și astfel i-am alocat mai multe articole mi-am zis că ar prinde bine blogului să fac un fel de centralizator. Și poate și vouă ca să găsiți mai ușor ideile despre tapet dacă veți dori să vă inspirați.

Așadar, mai jos veți vedea poze drăguțe, alese pe sprânceană dintre toate pozele apărute în aceste articole și link-uril aferente către articolele cu pricina. Enjoy!

Am vorbit despre tapet atunci când am descoperit această casă cu atmosferă jucăușă în care se regăsesc zeci de idei simpatice pentru utilizarea tapetului. Cum ar fi, de exemplu, aplicarea de tapet pe picioarele unei mese. Și multe altele. Aici.

 

Lisbeth Hammer

Totul a pornit de la acest articol în care am vorbit despre idei mai deosebite de folosire a tapetului. 

 

A coffee table with a bouquet near a grey wall

 

Apoi, în această postare m-am întrebat dacă mi-aș pune tapet care imită cărămida. Răspunsul meu este nu. Nu acum. Al vostru?

 

modern-red-and-white-kitchen-Ideal-Home-housetohome

 

O altă casă superbă a cărei frumusețe este amplificată de alegerea unui tapet elegant este cea de mai jos. Articolul întreg împreună cu toate pozele este aici.

SFD9202488339084575B4F845F16E7BE9B7_1024x

Și, acum câteva zile, mă întrebam aici dacă v-ați pune fototapet în locuință. Eu, acum că am (re)descoperit această formă de a decora pereții, sunt sigură că o voi face. Cât de curând.

fototapet-R12641-6-Rebel-Walls-2-700x700

Comments

comments

4 thoughts on “Povești cu și despre tapet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *