Inspirație pentru sezonul toamnă-iarnă – Bloomingville

E duminică așa că iată-mă iar, savuranând cele 5 minunte numai ale mele. Cafea cu mult lapte, muzică (de data asa ZAZ – da, am ceva cu muzica franțuzească) și window-shopping. De data asta am descoperit un magazin danez super-chic care promovează designul nordic. Și, pentru că abia au lansat catalogul de toamnă-iarnă, m-am gândit că ar fi fain să vă arăt și vouă câteva din compozițiile pe care le-au creat cei de la Bloomingville.

 

stil nordic Normal-3 stil nordic Normal-6 Normal-7 stil nordic

 

În viziunea designerilor care stau în spatele acestui concept, toamna asta, pentru a crea un decor în tendințe ar trebui să avem, printre altele, piese din lemn brut, obiecte decorative cu motive geometrice și, una din vedetele incontestabile ale acestui sezon, cuprul. Obiectele în nuanța cuprului sunt din ce în ce mai prezente în magazinele de profil, mai ales cele care vând design nordic. Aștep să văd când vor apărea și în IKEA (dacă nu cumva sunt deja).

Normal-10 Normal-11

Normal-9

Bun. Cafeaua am băut-o, la shopping am fost, ZAZ mi-a cântat. Eu zic că am început bine ziua de azi.

Vă doresc o duminică super!

Comments

comments

5 thoughts on “Inspirație pentru sezonul toamnă-iarnă – Bloomingville

  1. Obiectele astea imi dau o incredibila stare de relaxare, probabil asta e menrea lor:). Sunt mai mult decat frumoase. o zi minunata iti doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *