Oglindă, oglinjoară

Probabil pentru că noi, femeile, suntem judecate mai des în funcție de aspectul exterior tot noi suntem și mai critice în ceea ce privește felul în care arătăm. Cică 8 din 10 femei nu sunt mulțumite de ceea ce văd când se uită în oglindă. De ce oare sunteme așa de mult influențate de ceea ce se promovează atât de agresiv ca fiind frumos? De foarte multe ori, se pare că nu doar că suntem nefericite cu ceea ce vedem în oglindă ci (sau probabil chiar ăsta-i motivul nemulțumirii) vedem altceva decât ceea ce suntem. Ne vedem cumva distorsionat și diferit față de cum ne văd ceilalți și cum suntem de fapt. Mă învârt în cerc? Ar cam trebui să revin la ale mele cu decorațiunile, nu? Nu înainte de a vă reaminti acest film pe care sigur l-ați văzut acum ceva vreme și care, cu toate că e făcut în scop comercial de Dove, transmite mesaj frumos având o oareșce legătură cu realitatea.

Voi de câte ori pe zi vă uitați în oglindă? Și cum vă vedeți? Poate vă trebuie o oglindă mai mare…sau mai mică…

Și acum, galeria mea de unde mă voi inspira când voi avea nevoie de alte oglinzi prin casă ( a se traduce: când voi avea loc pentru ele):

 

decorette-oglinda-rama-antichizata decorette-oglinzi decorette-oglinda-bronz decorette-oglinzi-suprapuse decorette-oglinzi

 

13-annatruelsen-mirrors decorette-oglinda-vintage

 

foto: Potterybarn, Anna Truelsen

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *