Home tour – Casa Betinei Stampe, fondatoarea Bloomingville

Știți vorba aia cu cizmarul care n-ar cizme? Ei bine, dacă pentru multe persoane aflate in diverse domenii se aplică, celor care sunt în domeniul de home decor, n-aș putea zice că li se potrivește. Până acum n-am văzut vreo casă a unui decorator, comerciant de produse de home decor, creator de obiecte sau designer, care să arate rău, sau măcar banal. Poate că nu sunt toate spectaculoase, fenomenale, excepționale, dar în fiecare dintre ele am găsit și sunt sigură că voi găsi în continuare, câteva idei minunate bune pentru inspirație.

Casa de azi aparține fondatoarei Bloomingville, magazin de care v-am mai povestit.

decorette-accente-negre

Încă nu mă pot hotărâ dacă îmi plac sau nu pereții vopsiți în culori închise. Dau o notă de eleganță adesea, asta știu și văd, dar mai mult de atât nu pot zice despre ei. Mie îmi place lumina, iar un perete închis la culoare mi se pare că nu are cum să ajute la crearea unui spațiu luminos. Ăsta ar fi contraargumentul  cel mai puternic.

decorette-perete-negru 467ad23ca14903b90424e321b1d08659 86825f995a443a76808ac921f2ce2895 decorette-sfesnic-negru b7b93c42d9f58b83ed7351c250e0a27f decorette-scaun-birou-negru

Și iată din nou scaunul Lebădă. V-am zis eu că sunt câteva scaune care-s pe val, cum se zice, iar acesta este unul dintre ele.

decorette-veioze-negre

 

Ce găsesc eu interesant în această casă? Accentele negre. Nu posed așa ceva prin casă, chiar deloc, dar mi se par potrivite pentru o ambianță elegantă, sofisticată. Voi ce ziceți?

Foto: pinterest/betinastampe/

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *