Inspirație – Idei ingenioase pentru alegerea noptierei

Cred că atunci când cineva se mută într-o casă nouă poate fi copleșit de cât de multe lucruri sunt necesare. Sau, mai bine zis, despre cât de multe lucruri crede că îi sunt necesare și că trebuie achiziționate. Dar, există o veste bună pentru aceste situații: nu întotdeauna toate obiectele trebuie cumpărate cu bani mulți. Cum știm toți, adesea bugetul este cel care hotărăște ce și cum cumpărăm. Poate că ne-ar plăcea masa aia sau cealaltă, dar, guess what, e prea scumpă și atunci trebuie să regândim toată strategia. Există însă și situații în care, cu puțină creativitate, din obiecte mai vechi pe care deja le avem sau din unele destul de ieftine, putem crea ceea ce ne trebuie și ne dorim. Bineînțeles magia asta nu funcționează chiar întotdeauna; un frigider e mai greu să-l creezi din nimic, nu? Dar, o noptieră….ei bine, asta da!

decorette-noptiera-buturuga

Deja cred că știți că iubesc buturugile care, după cum văd, pot fi utilizate în scopuri foarte diverse. E cea mai simplă variantă pentru o noptieră și cea mai ieftină dacă nu punem la socoteală efortul de a o aduce acasă. Trecând însă de inconvenientul pe care îl reprezintă greutatea ei și că nu-i chiar ușor de găsit mai ales pentru orășeni, este una dintre cele mai faine idei.

O altă variantă atrăgătoare datorită costului redus ar fi folosirea pe post de noptieră a unui scaun vechi recondiționat. Recondiționarea poate fi făcută și de către voi înșivă dacă aveți această plăcere. Sfaturi nu vă pot da, ținând cont că eu încă nu am apucat să vopsesc dulăpiorul de care v-am tot povestit.

decorette-idei-noptiere decorette-idei-noptiere

Iată încă o idee care mie mi se pare grozavă: folosirea unor lădițe. Lădițele vopsite pot arăta foarte bine. Și au așa, o notă contemporană, pe care o imprimă și spațiului.

decorette-idei-noptiere

Diverse mici măsuțe sau scaune cu trei picioare (că tot am vorbit nu de mult timp despre ele) pot fi alegeri foarte potrivite. Și, sunt aproape sigură că nu-s greu de găsit și nici nu costă o avere. Asta în caz în care nu rătăcesc deja unele vechi prin balcoane sau boxe.

decorette-noptiera

decorette-idei-noptiere

decorette-noptiera 23792d8a671ec2a1c7c8919cf8caaf0c

Și încă o idee tare dragă mie: cufere. Câte aș mai face cu cufere dacă aș avea!

decorette-idei-noptiere

Voi ce ați alege de aici? Eu, dintre toate, aș alege…cuferele fermecate! Și buturuga, bineînțeles!

foto: Via, Blog.Skonahem, Car Mobellittlebluedeer, decordots, seventeendoors

Comments

comments

4 thoughts on “Inspirație – Idei ingenioase pentru alegerea noptierei

  1. Cand ma gandesc cate poti face din obiecte aparent simple! Cu sguranta iti trebuie o casa frumoasa unde sa le integrezi, dar totusi sunt minunate aceste idei.

  2. Si mie tot acestea imi plac cel mai mult si ma bucur ca te-am descoperit. Nu as fi avut cum sa le descopar singura si sa mi le organizez atat de bne cum faci tu pe blogul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *