Detalii fermecătoare cu parfum de vară

Dacă astea nu sunt cele mai încântoare detalii creatoare de atmosferă de vară atunci nu știu care ar putea fi. Găsesc atât de multă dragoste, lumină, bucurie în aceste imagini și, cel mai important pentru mine, mi se par o sursă de inspirație minunată.

Nu știu cine ar putea rezista în fața dorinței de a fi un mic, mic de tot, copy-cat vizavi de aceste aranjamente deosebite.

decorette-cana-roz decorette-detalii-fermecatoare decorette-detalii-fermecatoare decorette-servet-colorat 7aa85b1acaa6cad35b31451dae74c626

Sunt atât de multe idei minunte în aranjamentele create de acestă doamnă! Desigur, veți zice, are și arsenalul corespunzător. Da, e drept, dar pe lângă asta, are și creativitate și bucuria de a pune în valoare aceste obiecte și de a crea cu ele nu doar colțisoare care să arate bine, ci momente plăcute. Până la urmă cred că asta e esența acțiunii de a decora. Decorăm pentru a ne ajuta pe noi însine, prin intermediul obiectelor care ne înconjoară, să trăim clipe magice. Să trăim mai frumos.

Probabil că sunt persoane care nu dau doi bani pe ambianță și se simt la fel indiferent de obiectele cu care sunt înconjurați. Dar cred că, pentru noi ceilalți, forța acestor detalii de a ne transpune într-o stare este impresionantă.

decorette-detalii-fermecatoare

decorette-ghivece-metalice

decorette-detalii-vara

decorette-boluri-colorate  ba974ccb87dd2960f4607a49b5f02a97 decorette-amenajare-gradina

decorette-amenajare-gradina

decorette-garden-pary

Blogul My Villa Vanilla este, cred, unul dintre cele mai frumoase bloguri de home-deco descoperite de mine până acum. Salvați-l, și când aveți zile mai proase, aruncați o privire aici pentru că funcționează pe post de terapie, vă zic!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *