Decorațiune DIY pentru camera copiilor

La fel ca în majoritatea famililor, și la noi, nașterea copiilor a însemnat, printre altele, amenajarea unei camere pentru ei. Și dacă la acel moment am făcut totul după un plan bine stabilit (adică asta vine aici, cealaltă aici, aici punem o poză, aici îl punem pe Winnie, etc) după o vreme planul a început să nu mai facă față doleanțelor șefilor casei.

Să luăm de exemplu pereții. Șefii, aka ăia mici, își doreau și mai multe stickere pe care apoi nu le mai voiau, apoi li s-a părut că-i mai interesant să își lipească desenele pe pereți, iar după asta, până nu de mult, cel mai atractiv li se părea să deseneze direct pe pereți. Acum se pare că aproape a trecut acestă etapă, dar chiar și așa, nu am riscat să investim în elemente decorative oricât de mult mi-aș fi dorit. Și atunci, a rămas varianta să facem ceva din nimic și totuși să arate bine. Prima oară a fost ideea cu bulinele. Dar n-a fost destul pentru că proiectul nu acoperea tot peretele în cauză. Apoi, am mai ocupat vreun metru pătrat cu niște cleme de haine în care să prindem lucrările de artă. Și tot a mai rămas ceva loc! Căruia i-am venit în sfârșit de hac cu niște washi tape și vreo 30 de minute timp disponibil pentru a crea o mică surpiză piticilor.

Decoratiune DIY camera copii  Proiect DIY washi tape copii

Decoratiuni camera copii DIY_1

Despre washi tape v-am mai tot zis. Eu am luat rolele de pe Amazon, aștept să apară și la noi mai multe modele. Până acum, cele mai multe modele de washi tape la noi le-am văzut la Creative Mania.
So, idee simplă și destul de ieftină, zic eu. Dar poate cel mai fain avantaj este faptul că, odată plictisiți de acest proiect pe perete, ar putea să dezlipească benzile (ăsta e farmecul la washi tape: se dezlipește foarte ușor) și să facă din ele, de exemplu, un șotron!

Comments

comments

3 thoughts on “Decorațiune DIY pentru camera copiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *