Home envy – Casă superbă. Old meets new.

Bine v-am regăsit!

Am lipsit o vreme datorită neseriozității unui proprietar de casuță de vacanță care, în prezentarea comercială a acesteia, printre alte caracteristice supraapreciate a înșirat și existența rețelei wireless. Dar, a uitat să menționeze că semnalul este atât de slab încât nu se poate beneficia de această facilitate nici măcar pentru citirea unui ziar sau a mail-ului. Ca urmare, am fost ruptă de tot ceea ce înseamnă mediu online. Ce e drept, la început am fost tare supărată, dar apoi am apreciat această lipsă și m-am bucurat de cele câteva zile fără net. E bine. O vreme. Acum mă bucur că sunt din nou cu ochii pe blogurile de design, că răsfoiesc imaginile pe Pinterest și că pot aduna idei multe, multe.

Și, ca să revin în forță :) azi vă arăt o casă superbă (de fapt îmi pare a fi mai mult decât o simplă casă) de care eu m-am îndrăgostit și care cred că nu mai are nevoie din partea mea de niciun comentariu.

decorette-casă-veche decorette-cărămidă-la-vedere decorette-bucătărie-stil-contemporan decorette-bucatarie-alba decorette-casa-caramida-la-vedere decorette-casa-superba decorette-terasa decorette-dormitor-caramida-la-vedere decorette-casa-superba decorette-dining Mas Johansen 331 Mas Johansen 405 decorette-dormitor-mobilier-lemn

 

foto: sarahklassen – pinterest – decoramour

 

Comments

comments

2 thoughts on “Home envy – Casă superbă. Old meets new.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *