Color Me Friday – Culori puternice pentru o mansardă mică

De fapt, atmosfera acestei mansarde este foarte aerisită, dar pe ici, pe colo apar pete de culoare care scot din banal această locuință.

În afară de acel covor sau ce o fi de culoare verde care nu îmi place deloc, în rest toate accentele colorate mi se par foarte potrivite.

decorette-mansarda-mica decorette-living-mansarda decorette-living-mansarda decorette-bucatarie-mansarda decorette-bucatarie-alba

Bineînțeles, din nou, a touch of copper. Obiectele de cupru și culoarea cuprului sunt foarte în tendințe. Știți obiectele acelea de le vând domnii cu pălării mari și doamnele cu fuste înflorate prin târguri și diverse piețe? Exact alea. Sunt la modă, da.

decorette-bucatarie-mica-deschisa decorette-mansarda decorette-scaun-roz decorette-dormitor-mic decorette-detalii-turcoaz

Sunt în această mansardă câteva idei drăguțe dacă vreți să strecurați puțină culoare în casă zilele astea de vară. Eu cred că voi reține ideea cu obiectele de cupru și cât de curănd voi căuta piața și pe domnii în cauză. Și vă zic ce am găsit.

Să aveți un week-end fain!

foto: adorable-home

 

Later edit:

Am găsit un ceainic de cupru minunat pe okazii. Adica aceasta. Și sunt multe, multe astfel de obiecte pe okazii.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *