Inspirație – culori din Sardinia I

Imediat după concediul de o săptămână petrecut acum doi ani în Croația despre care am povestit aici, am început să căutăm destinația pentru următoarea escapadă plănuită pentru vara acestui an. După mai multe variante și idei am ales frumoasa și însorita Sardinie. Și, vă zic, nu am regretat nicio clipă pentru că este o insulă deosebită, ce te poate surprinde chiar dacă ți-ai făcut temele de acasă, inclusiv prin, de acum celebrul, Street View de la Google Earth. Plaje superbe cu nisip alb și fin, câteva orășele încântătoare (Bosa și Castelsardo am vizitat noi), faimosul Porto Cervo unde se ascund celebritățile cu iahturile și elicopterele lor și cu proprietățile care se închiriază cu doar 100.000 de euro pe săptămână (nu, nu m-am întâlnit nici cu Robert de Niro, nici cu Penelope Cruz), cu drumurile șerpuite printre dealuri cu măslini, pini și leandrii și cu mult soare, evident.

Anul acesta s-a introdus un zbor de la compania Wizzair din București către Alghero, care după părerea mea este cel mai frumos orășel de pe insulă, iar drumul durează doar două ore.

Nu vreau să vă plictisesc cu prea multe poze că bănuiesc că-s multe bloguri de travel care au sute de poze mai frumoase despre Sardinia. Vă arăt însă, prin culori, felul în care am simțit-o eu. Caldă și fermecătoare.

decorette-culori-sardinia decorette-culori-sardinia decorette-culori-sardinia decorette-culori-sardinia decorette-culori-sardinia decorette-culori-sardinia decorette-culori-sardinia decorette-culori-sardinia

decorette-leandru

Culoarea din poza de mai jos este una dintre culorile mele preferate. Și de foarte mulți ani vizes să colorez pereții unei camere în această nuanță care îmi dă senzația de liniște și confort. Și nu doar culoarea este cea pe care mi-o doresc, dar și această textură specială mi-ar plăcea.

decorette-portocaliu-pal decorette-combinatie-culori decorette-terasa-sardinia

decorette-porto-cervo decorette-porto-cervo decorette-portocaliu-sardinia decorette-sardinia-albastru

Mai urmează câteva poze cu culorile Sardiniei, până atunci însă, vă mai spun că unul dintre cele mai frumoase apusuri de soare pe care le-am văzut până acum a fost cel de pe faleza din Alghero. Dar poze cu acesta vedeți pe alte bloguri 😉

Comments

comments

One thought on “Inspirație – culori din Sardinia I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *