Amenajarea unui hol de intrare

Treaba asta cu amenajarea holului de intrare tare mă intrigă pentru că, deși am postat despre asta de ceva vreme și atunci chiar mi-am propus să organizez acest vast domeniu al holului, nici până acum n-am reușit, ceea ce înseamnă că în locul cu pricina este în continuare o harababură de nedescris. Și cu toate că, vă jur, în fiecare weekend așez frumos lucrurile din hol pe căprării, nici nu începe bine săptămâna și deja sunt toate puse alandala. Da, e drept, nu-s puține mâinile care sapă prin cutii și coșuri după diverse obiecte necesare, dar chiar și așa, cred că, undeva în universul ăsta, există o soluție miraculoasă pentru a ține ordine. Doar că eu n-o știu încă. Dar pentru că așa cum știm cu toții speranța moare greu de tot, subiectul mă interesează tare astfel că de câte ori văd ceva care mă inspiră pe tema asta simt din nou un val de încurajare și mă gândesc că, odată și-odată va arată și holul meu așa. Adică nu doar o dată, ci, datorită acelei miraculoase bune organizări, chiar mai multe zile în șir.

Așadar, să vă arăt peste ce holișor am dat zilele astea, și, nu-i doar atât: e chiar și un fel de tutorial în spatele lui, cu explicațiile și povestea de rigoare. Toate astea, plus mai multe poze, găsiți aici.

amenajare hol intrare

Nu-i așa că arata ca un holișor de vis? Credeți că exagerez oare cu interesul ăsta pentru hol? Păi, aflați atunci că un mare guru al organizării (haha, na că am zis-o) îi sfătuiește pe cei în căutare de astfel de sfaturi că, înainte de a mai cumpăra ceva, ar fi bine să organizeze ceea ce au deja. Adicătelea, asta înseamnă că eu n-ar mai trebui să-mi iau eșarfe până ce nu reușesc să mi le țin în ordine pe cele pe care le dețin deja. Păi ăsta pare un motiv suficient ca să mă streseze subiectul holului, nu ziceți? 😉

Vă doresc un week-end plin de treburi faine!

Comments

comments

4 thoughts on “Amenajarea unui hol de intrare

  1. Bine venita postarea ta. Si pe mine ma sacaie rau holul, mai ales ca il vad mereu din living, ele nefiind despartite. Asa ca imi tot fac planuri ce sa ii fac si postarea ta vine exact la timp :).

    1. Daca il vezi din living atunci chiar ca merita sa-i acorzi toata atentia. Eu ieri am incercat sa reorganize iar toate alea prin hol, dar tot nu-s multumita. Cred ca trebuie sa fac o schimbare mai mare, dar inca nu stiu ce si cum. Si, desigur, vreau ceva care sa nu coste mult :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *