Peretele negru – da sau nu?

Îmi place lumina. Mult de tot. Nu-mi pot închipui cum ar fi să stau într-o locuință foarte puțin luminată sau cum ar fi să am geamuri mici, mici cum au casele de la țară (bine, acolo lumea stă toată ziua afară în curte, la treabă și puțin îi pasă de geamurile mici). Și ca să dau și mai multă putere luminii care intră în casă am toți pereții albi (dar cred că asta se va schimba și cel puțin unul va căpăta o altă față). Până să am acest blog știam că pereții mei vor fi mereu albi și că nimic nu m-ar fi putut convinge să renunț la aceast blocaj inspirațional. Dar, de când am vizitat virtual atâtea case dichisite, aranjate, coafate și amenajate care mai de care mai interesant, am zis că-i mai bine să nu zic niciodată niciodată. Așa că, nu aș putea jura acum că nu voi avea niciodată un perete…negru!

Poate veți zice că un perete negru își poate găsi locul doar într-o casă cu o arhitectură deosebită, cu stucaturi și mobilă stil și șemineu…

decorette-perete-negru

…ei bine, eu aș zice că vă înșelați. Există combinații care să implice un perete negru, să arate grozav și să se potrivească și unei case obișnuite.

decorette-perete-negru

Nu vi se pare minunat mesajul de întâmpinare din holul de mai jos?

decorette-perete-negru-citat-inspirational decorette-perete-negru decorette-perete-negru decorette-perete-negru

Chiar și într-o bucătărie pereții negri pot fi foarte șic. Și dau un aer contemporan împreună cu toate accesoriile și ustensilele metalice la vedere.

decorette-bucatarie-perete-negru decorette-perete-negru-dormitor

V-am pus pe gânduri cu pereții în negru? Dacă răspunsul este un NU hotărât, citiți și postarea despre griuri și începeți de acolo :)

foto: shabbynestiwantthat, ikea, tumblr, stilinspiration, pinterest

Comments

comments

6 thoughts on “Peretele negru – da sau nu?

    1. Anca, apropo de peretele negru, am gasit un tapet închis la culoare atat de frumos încât toata teama o sa-ti dispara cand o sa-l vezi. Îl dezvalui peste vreo doua zile, asa ca inspiratie doar :)

  1. Peretele negru ca peretele negru, dar mata e senzatie :))) mi-a placut tare mult sticker-ul cu mesaj, dar ulterior am renuntat sa il mai cumpar din motive subiective 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *