Faceți cunoștință cu cea mai ieftină canapea extensibilă IKEA

Da, sunt mândra posesoare a uneia dintre cele mai ieftine canapele de la IKEA. Dobândirea ei a fost o întâmplare cumva (ca să nu-i spun prostie chiar) pentru că m-am dus cu gândul să iau altă canapea și m-am lăsat păcălită de prețul acesteia. Fiind cea mai ieftină canapea extensibilă (vedeți aici) nu-i nici chiar cea mai arătoasă și în niciun caz nu este cea mai confortabilă. Dar, așa, din an în Paști, când trebuie să doarmă câte un musafir pe ea, zic că e ok, chiar dacă are un sistem ciudat tare. Adică se doarme pe ea exact cum nu v-ați aștepta: cu capul înspre exterior și cu picioare spre interiorul ei (ea fiind în poziție extinsă). Și atunci cînd e extinsă are burete doar pe jumătate (vă amuzați cumva?). Mi-e greu să vă explic, așa că dacă vreți să o achiziționați mai bine vă uitați cu atenție la ea înainte.

Dar să revenim la aspectele estetice ale ei. Sau cele mai puțin estetice. Cu toate că producătorul n-a fost foarte generos cu ea și n-a înzestrat-o cu prea multe calități, eu, ca un fan respectabil IKEA am încercat să o pun într-o lumină favorabilă și am creat, special pentru ea, un întreg ansamblu în care să se simtă bine. Vedeți și voi. Și ziceți dacă nu vi se pare că am făcut totul pentru ea.

decorette-canapea-extensibila-ieftina

Da, știu că poza este ca pozele de la mare, făcute de un nene rugat să te pozele și care știe să facă poze în care te lasă fără picioare. Sau fără cap, în cazul mai rău. Dar, credeți-mă, partea asta o avantajează :)

Ce vreau să îmi amintesc prin acestă postare este că și lucrurile mai iefine și mai urâțele pot fi aranjate cât să pară un pic mai prietenoase. Și v-aș întreba dacă voi aveți astfel de obiecte pe care le-ați cumpărat pentru că erau ieftine și pe care ați reușit să le potriviți în casă în așa fel încât să arate ok. Sau reușiți mereu să cumpărați obiecte frumoase și chilipiluri grozave?

P.S. Arătarea aceea mică de lângă canapea este o păpușă veche din cârpe iar obiectele de pe raftul Ikea sunt adunate de noi sau aduse de prieteni la diverse ocazii.

Comments

comments

3 thoughts on “Faceți cunoștință cu cea mai ieftină canapea extensibilă IKEA

  1. Mie imi place foarte mult, tot aranjamentul este rafinat. Iar canapelei nu ii mai trebuie husa. Eu, de exemplu, am una de care se prind toate scamele si mereu ma enerveaza ca cuvertura nu sta sau nu se potriveste. Asa ca sunt in permanenta cautare de cuverturi :) si perne.

    1. Nu-i trebuie husa pentru ca nu se murdareste usor. Mie imi place si culoarea ei pana la urma, altfel cred ca i-as fi pus totusi o cuvertura. Poate o sa-i pun una alba intr-o zi, asa de styling :d si schimb un pic ambientul. Sa vedem cand voi avea timp pentru asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *