Home tour – Loftul unei artiste

Am scris mai puțin în ultimele zile dar am avut un motiv: am lucrat la dulăpiorul meu vechi și la…buturugă!!! Pentru că da, am o buturugă! Nu mă întrebați cum am ajuns în posesia ei iar dacă m-am mai lăudat cu ea vă rog să mă iertați dar tare îmi place. Iar acum că arată deja aproape așa cum mi-am dorit sunt mai mult decât foarte încântată.

Dar chiar o pauză absolută nu am putut lua și tot am răsfoit și-am căutat surse de inspirație. Și, printre altele, am dat peste acest loft al artistei Thea Beasley. Mi-a plăcut atât de mult încât am dat la o parte alte articole și am strecurat pozele cu acest spațiu minunat aici. Are o atmosferă caldă, și dulce și serioasă și sofistică. Na, poftim combinație!

 decorette-loft-culori-neutre decorette-loft-living

decorette-loft-culori-neutre

decorette-living-loft

Mi se pare încâtător spațiul din poza de mai jos. Îmi plac pozele vechi alături de acest perete cu textură specială (proprietara a dat la o parte vopseaua veche pe alocuri lăsând să se vadă tencuiala) iar scaunele le consider fermecătoare.

decorette-loft-culori-neutre

 

Idee pentru a organiza diversele obiecte și mărunțisuri: cutii de pantofi învelite în ziare vechi. Arată grozav, nu-i așa?

decorette-loft-culori-neutre

decorette-dormitor-pat-fier

decorette-birou-acasa decorette-dressgin-loft decorette-loft-baie-vintage

via

Comments

comments

4 thoughts on “Home tour – Loftul unei artiste

    1. Mie imi place cum arata in imagini, dar nu sunt sigura ca mi-ar placea sa-l am langa mine. S-ar putea sa fie una dintre acele idei care arata bine in poze dar in realitate efectul nu este chiar unul asa de reusit. Dar tot imi place :) Pana la proba contrarie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *