Culorile Pantone pentru toamna 2013

Așa cu  probabil știți Pantone este o autoritate în materie de culori. Cam de acolo se dă ora exactă în ce privește tendințele referitoare la culorile care se vor purta și folosi în diferite domenii și care vor marca anumite sezoane. Iar pentru toamna 2013, Pantone zice că astea-s culorile cele mai interesante.

decorette-pantone-toamna-2013

Despre nuanța smarald am mai povestit pentru că a fost culoarea anului.

De albastru Mykonos și Acai nu sunt cu adevărat vrăjită. Și nici Vivacious nu e pe lista Top 10 în preferințele mele deși văd în ea veselie și energie. Celelalte însă sunt nuanțe care îmi transmit o stare de bine și pe care mi-ar plăcea să le am într-o formă sau alta în ambianța din casă.

decorette-culori-pentru-toamna

decorette-culori-toamna decorette-paleta-culori-toamna decorette-culori-pantone-toamna  decorette-paleta-culori-toamna

Vouă care vă plac și cum le-ați combina?

foto: theperfectpalette

Comments

comments

4 thoughts on “Culorile Pantone pentru toamna 2013

  1. Emerald si Myknos Blue ma inspira. Cred ca fix Mykonos Blue am eu prin living dar nu sunt foarte sigura. Hate Kai si Acai 😀 Vivacious parca as reusi sa il incorporez ca idee…iar Turbulence il vad obligatoriu cu alb si galben solar, asta fiind una din combinatiile mele all time favourite ;;)

    1. Acum ca mi-am obisnuit retina cu galbenul solar, as putea fi convinsa de combinatia de care zici…care, btw, imi amintește de niște balerini galbeni și pantaloni gri :)

  2. Pingback: Idei de toamnă |

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *