Home envy – Atmosferă elegantă într-o casă țărănească

Fiind vorba de o casă aflată în zona rurală a Spaniei e o casă țărănească, nu? Ambianța este însă elegantă și rafinată, cu câteva elemente rustice dar nu predominante. Nuanțele neutre sunt acompaniate de câteva tonuri puternice în living.

decorette-living-elegant

Îmi place mult felul în care sunt alăturate piese foarte elegante unor elemente rustice. Și bineînțeles, ador pardoseala și grinzile acestei case.

AVR1 AVR2 AVR3 AVR4 decorette-dining-elegant decorette-bucatarie-eleganta decorette-bucatarie-eleganta decorette-dining-alb decorette-dormitor-elegant decorette-dormitor-elegant decorette-baie-eleganta

foto: nuevo-estilo via planet deco

Comments

comments

2 thoughts on “Home envy – Atmosferă elegantă într-o casă țărănească

  1. Tapiteria si scaunele din primele poze sunt superbe, la fel si ladoaiele pe post de masute, mi-ar placea asa ceva. Am vazut si butoaie mai joase transformate in masute. Restul, ce sa zic? Este o atmosfera calda creata prin mult lemn, tesaturi monocromatice si tavanul acela cu barne.

    1. Daca as avea lazi, mi le-as face si eu masute. Butoaiele mai joase suna bine de asemenea. Si am mai vazut pe undeva o masa facuta din bobina de lemn pentru cabluri. Era, ce-i drept, într-un spatiu amenajat in stil contemporat, dar arata grozav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *