Decorațiune DIY pentru camera copiilor

Atunci când vine vorba de decorațiuni pentru camera copiilor care pot fi făcute de noi, cel mai mult îmi plac cele în a căror realizare îi pot implica și pe cei mici. De cele mai multe ori au chef și le face plăcere să meșterească, dar de data asta au fost surprinși de ce urma să facem iar rezultatul i-a încântat peste măsură. Și, după cum vedeți, mi-au dat calificativul Super :)

decorette-decoratiune-camera-copii-diy

La început au fost doar niște crengi pe care le-am vopsit odată cu aceste pietre-decor. A trecut ceva vreme până să vină rândul lor, timp în care au stat în cutia cu de toate așteptând să-mi vină mie idei.

IMG_8257

Apoi, am dat peste niște rămășițe de fimo întărit, pe care m-am chinuit vreo jumătate de oră să-l înmoi. Elementele de jos (pisica, inimioarele și trifoiul) sunt făcute din fimo. Iar ce vedeți sub crenguța albastră sunt de fapt niște cocoloașe de pastă modelatoare din făină și sare (2 căni făină, 1 cană apă, 1 cană sare) care au aspirat la statul de nasturi dar n-au ajuns niciodată să fie folosite în acest scop. „Tablourile” au fost senzația proiectului pentru că a fost nevoie să vopsesc tălpile micuților particpanți la proiect și să le iau amprenta :) Mi se pare o idee tare drăguță de a mai păstra un strop din copilăria lor pentru când vor fi mari și vor dori să aibă „dovezi” ale acestei perioade speciale.

decorette-decoratiune-camera-copii-fimo decorette-decoratiune-diy

Comments

comments

2 thoughts on “Decorațiune DIY pentru camera copiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *