Home tour – Casa unui fashion blogger

Este prima oară când povestim aici pe blog despre casa unui fashion blogger. Trebuie să admit că nu sunt vreun fashion victim, ba chiar uneori reușesc să mă abțin de la a-mi cumpăra lucruri noi câteva luni și nu simt nevoia de a adăuga vreo piesă garderobei. Cu toate astea, realizez că lumea modei este una foarte interesantă, plină de oameni creativi și mă bucur de câte ori găsesc prin interminabila bază de imagini a internetului locuințe ale unor persoane care aparțin acestei lumi. Desigur, nu cred că am să postez vreodată aici case ale unor celebrități mondiale, care au case extrem de impresionante dar din care eu nu aș prea avea ce să preiau. Bineînțeles că îmi place să le admir, doar că aici, în acest loc, eu adun idei pe care le pot aplica sau măcar adapta. Sau, în cel mai nefericit caz (sau fericit, cum vreți să priviți lucrurile), idei la care să pot visa cu ochii deschiși dar cu o oarecare doză de realism :)
Voi posta cu mare drag însă locuințele altor participanți la crearea trendurilor și a poveștilor despre această lume specială. Ca și a multor altor proprietari de locuințe frumoase, speciale, și pline de idei creative, deosebite și numai bune de băgat la dosar sau la cap, după caz.

Așadar, azi, casa unei bloggerițe de fashion din Copenhaga, pe numele lui Stephanie Gundelach.

monday2 decorette-casa-fashion-blogger decorette-dining-scaune-fantoma

Îmi place mult peretele cu lucrări de artă, în combinație cu scaunele fantomă și cu covorul. Paleta de culori din toată locuința mi se pare extraordinară și cred că e nevoie de un simț al culorii dezvoltat pentru a folosi atât de multe nuanțe, motive și texturi care la o primă vedere ar putea să nu se simtă bine împreună și totuși rezultatul combinării acestora să fie atât de reușit.

decorette-dormitor-pat-tapitat

Am mai zis-o și când am povestit despre acest apartament minunat că nu aș opta pentru o nuanță de albastru pentru pereți dar există unele situații când albastrul mi se pare cea mai faină alegere.

decorette-fotoliu-albastru decorette-living-albastru

foto Line Klein for Elle Decoration
via houseandhold

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *