Biroul de acasă. Shopping list.

Din când în când voi face câte o listă de shopping. Că doar sunt femeie și îmi place să fac cumpărături. E drept că anul trecut am reușit, cu brio, să fac față unei provocări lansate de latura mai cumpătată a personalității mele și astfel nu mi-am cumpărat NIMIC pentru garderobă timp de șase luni. Și, vă mărturisesc că odată luată hotărârea, nici nu mi s-a părut chiar așa de dificil. E ca și cu orice viciu: sevrajul este cumplit (în primele zile îmi venea să cumpăr magazine întregi, chiar și piesele care în alte condiții mi s-ar fi părut oribile îmi păreau atrăgătoare) dar apoi e din ce în ce mai bine, iar satisfacția cu care vorbesc acum despre acea perioadă este maximă. Tare-s mândră de mine, vă zic. Din păcate însă, succesul aferent domeniului garderobei, nu mă încurajează să încerc și în ce privește obiectele de decor. De fapt, nici nu mă motivează nimic, nu-mi doresc să renunț deloc la această mică plăcere și dacă mă gândesc bine pericolul nu-i chiar așa de mare întrucât încă pot să mă abțin de la a cheltui peste măsură.

Așadar, cum ziceam, din când în când voi alcătui câte o listă de shopping pentru diverse ocazii, plăceri, locuri, colțuri, încăperi etc. Așa, când simt eu că îmi vine să cumpăr, pe post de terapie ca să nu mă arunc chiar la obiecte care necesită mers la bancă, o să le trec aici.

Biroul de acasă este un vis pe care cândva o să mi-l realizez. Trebuie doar să găsesc un colț disponibil și un birou mic, eventual de pe la vreun second hand de mobilă. În rest n-aș avea nevoie decât de imaginație. Până atunci însă, adun idei și fac liste de shopping. Terapie, bine spuneam.

Biroul pe care îl voi avea, va fi undeva între cele două de mai jos. Vi-l puteți imagina?

2ed1748cbabb33c11874cb7e0e34d6c0 f5f2937c76e1392e7faab8c544460808

decorette-shopping-biroul-de-acasa

Biroul este de la 4interior, scaunul de la Scauneonline, lampa și vaza de la Boconcept, iar perna de la H&H Home. Asta numesc eu terapie prin window-shopping și un pic de imaginație. Cred că acum m-aș mulțumi cu un suport pentru laptop. Ca ăsta care mi se pare genial :)

via apartmentterapy, elmueble

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *