Detalii vintage și shabby chic din nou

De când am început acest blog, pas cu pas, am descoperit plăcerea de a crea diverse aranjamente pentru a induce o anumită atmosferă, pentru a evoca o amintire, pentru a contribui la bună dispoziția membrilor familiei sau pur și simplu pentru a crea o pată de culoare. Pentru că da, eu chiar îmi imaginez că atunci când suntem înconjurați de lucruri frumoase ne simțim mai bine. Dar este imposibil ca absolut toate obiectele din casă să fie considerate de către noi frumoase, așa că nu ne rămâne decât să fim creativi și să îmfrumusețăm încăperile cu mici aranjamente și decorațiuni care ne sunt pe plac.

Eu sunt mereu în căutare de idei noi pe care să le încerc (de obicei în weekend) iar entuziasmul meu o ia razna atunci când descopăr persoane creative care împărtășesc prin intermediul blogurilor tocmai astfel de aranjamente. Desigur, și revistele (cele online în cazul meu) pot fi o sursă de inspirație dar diferența între reviste și bloguri este că cele din urmă sunt scrise de regulă de persoane care nu au neaparat o pregătire specială în acest domeniu și ca urmare eu mă simt mai încurajată de încercările și reușitele acestora decât de prezentările din reviste. Sunt câteva reviste pe care le ador (El Mueble, de exemplu) dar ceea ce văd pe bloguri, în materie de DIY, diverse aranjamente, decorațiuni este mai interesant tocmai pentru că este mai abordabil și mai credibil. Și mai din suflet.  Na, că am zis-o.

Acum că am lămurit și asta să trecem la detaliile de care vă ziceam în titlu.

Deși nu sunt o împătimită a decorării în stil shabby chic, trebuie să recunosc că styling-ul și imaginile lui Nelly mi se par deosebit de frumoase. Sunt romantice și transmit asta prin fiecare părticică a aranjamentului. Florile, dantela, cărțile și cheile vechi, colivia care este foarte în tendințe în acest domeniu, toate transpun privitorul într-o lume îndepărtată, romantică și curată.

liato22 ROZI19 decorette-aranjament-carti-vechi-shabby decorette-aranjament-shabby decorette-aranjament-toamna-shabby decorette-colivie-lumanari-shabby  decorette-colivie-shabby-chic decorette-detalii-shabby decorette-detalii-shabby-chic decorette-dormitor-shabby decorette-ibric-vintage decorette-polita-shabby-chic decorette-rame-shabby decorette-shabby-chic decorette-trandafiri-vintage-rose

Îi mulțumesc lui Nelly pentru permisiunea de vă arăta și vouă aceste imagini, care, sper eu, vă vor inspira într-un fel sau altul.

Comments

comments

4 thoughts on “Detalii vintage și shabby chic din nou

  1. clar nu sunt o mare fana a acestui stil, dar aranjamentele astea au un je ne sais quoi 😀 mi se par chiar reusite, cu toate ca nu ma vad punand in practica vreunul din ele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *