Azi iubesc…tricotajele pentru casă

Cine crede că tricotajele sunt doar în garderobă, se înșală tare. Tricotajele sunt foarte la modă în home-decor și, mai important decât acest fapt, este că dau senzația de confort și căldură astfel că sunt foarte potrivite pentru sezonul care vine. Iar pentru o friguroasă ca mine, nimic nu contează mai mult într-o zi rece de iarnă decât să știu că ajung acasă și mă încălzesc cu un ceai cald înfofolită într-o pătură moale. Bine, fie, să zic și de dragostea familiei care contează enorm, ca să nu mă înțelegeți greșit. Și să amintesc și de sănătate, tot așa, ca să nu par prea superficială. Și de alte câteva elemente ce țin de viață fără de care n-aș putea trăi. Dar după astea, imediat, vine pătura călduroasa și cana cu ceai sau cicolată caldă. Imaginați-vă doar, cum ar fi, într-o zi în care v-a intrat frigul până în oase iar afară plouă, ninge sau bate vântul, să vă întoarceți acasă și să dați peste câteva din obiectele de vi le arăt eu. Nu-i așa că dintr-odată v-ar fi mai cald?

decorett-fotoliu-husa-tricotata decorette-cuvertura-tricotata decorette-dormitor-obiecte-tricotate decorette-huse-tricotate decorette-invelitoare-tricotata decorette-masca-ghiveci-tricotata decorette-patura-perna-tricotata-crem decorette-patura-tricotata decorette-perna-decorativa-tricotata decorette-perne-decorative-pentru-podea-tricotate decorette-perne-tricotate

decorette-covor-tricotat

decorette-scaun-husa-tricotata decorette-taburet-husa-tricotata decorette-taburet-husa-tricotata-bej

via 79 ideas, admagazinekararosenlund, villapaprika, gessato, paulina arcklinmolitli, ellit,

Comments

comments

12 thoughts on “Azi iubesc…tricotajele pentru casă

   1. Mie imi plac si taburetele si scaunele invelite in tricotaje – aduc un plus la niste piese absolut comune. Ma intreb de unde putem cumpara asa ceva, caci nu ma vizualizez tricotand 😀

    1. 😀 cred ca sunt destul de multe persoane care stiu sa trioteze si care ar face cu placere. Trebuie doar sa le cunosti :) Stii vorba: cine nu are batrani sa-si cumpere! Nu, nu te gandi la mine, ca nici eu prea mai am batrani din aia, din pacate.

  1. Da, canutele cu huse crosetate cred ca au un efect automat asupra posesorului: te incalzesti doar privindu-le si imaginandu-ti ce licoare calda si dulce pot contine :)
   Si husele le-ai facut tu?

 1. Da, canutele le-am cumparat dar husele le-am tricotat eu si pentru ca am uitat sa cumpar nasturi, sotul meu a fost nevoit sa fie creativ si sa-mi faca nasturi din lemn, dintr-o coada de matura :)…am un sot foarte indemanatic.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *