Home tour – Apartament elegant cu o bucătărie specială

În cazul acestui apartament, foarte stylish de altfel, m-a cucerit bucătăria. Și ca să fiu și mai specifică, acest loc de lângă fereastră este cel care m-a făcut să mă opresc din goana mea internautică și să „intru” în locuință. Iubesc bucătăriile care oferă suficient spațiu sau dacă nu e mult spațiu, atunci măcar soluții eficiente ca membrii familiei să fie alături de cel care pregătește masa. În speța mea, mi-ar plăcea ca și copiii și chiar și Omul să aibă loc destul în bucătărie atunci când eu trebuie să stau în ea cu zecile de minute. Ca să nu zic cu orele. Și deși nu am experimentat prea mult viața socială trăită sub forma unor vizite între prieteni în scopuri gastronomice (cred că am avut parte de maxim 10 astfel de petreceri punând la socoteală revelioane, Crăciunuri și ce mai vreți voi), cred că o asemenea bucătărie poate contribui la bunădispoziția tuturor și la reușita unei astfel de (mini) petreceri.

decorette-banca-bucatarie-alba

decorette-caramida-aparenta-bucatarie

Spuneți și voi: nu vi se pare minunat acest spațiu? Nu e el perfect  pentru mici petreceri sau pentru o seară în familie?

SFD5EA9B009BEBD4F82AD26609FFF248423_1024x

Intuiția îmi spune că proprietarii acestui apartament iubesc să găteasă și să împărtășească această pasiune și bucurie cu prietenii lor.

decorette-blat-bucatarie

decorette-lambriu-bucatarie-lemn-brut

decorette-bucatarie-alba decorette-bucatarie-alba-eleganta decorette-bucatarie-alba-tapet

decorette-apartament-detalii-elegante

decorette-detalii-elegante decorette-dining-mobila-neagra decorette-dormitor-culori-neutre

decorette-tapet-elegant-dormitor

decorette-dormitor-eletant-tapet decorette-dormitor-mic-tapet  decorette-living-elegant decorette-oglinda-hol-eleganta-rama-veche

decorette-baie-alb-negru-eleganta

decorette-tapet-elegant-clasic-hol

foto: Alvhem

Comments

comments

4 thoughts on “Home tour – Apartament elegant cu o bucătărie specială

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *