Detalii romantice și dulci în bucătărie

Într-o bucătărie ce îmi amintește de bunică-mea. Nu avea ea nici KitchenAid și nici atâtea minunății frumos colorate, dar atmosfera era la fel de dulce, parfumată, intimă și prietenoasă. Și avea un dulap alb, fix ca acesta.

Îi mulțumesc lui Ewa, autoarea blogului Minty House, pentru aceste minunate imagini care sunt și ele, împreună cu alte câteva evenimente plăcute, o sursă pentru stare mea de bine de azi.

 decorette-cani-ceramica-albe decorette-cani-emailate decorette-cutie-albastra-metal decorette-dulap-alb-bucatarie decorette-dulap-alb-vintage decorette-dulapior-suspendat-alb-bucatarie decorette-obiecte-turcoaz-bucatarie decorette-palnie-rosie-vase-emailate

weefdwe

decorette-scaunel-verde-bucatarie

decorette-vase-ceramica-colorate

decorette-textile-bucatarie-vintage

decorette-bucatarie-vintage

Sper că v-am trasmis și vouă măcar un strop din starea mea de bine. Și vă doresc să aveți o săptămână   minunată!

Comments

comments

9 thoughts on “Detalii romantice și dulci în bucătărie

    1. Tu stii că și eu am o limită a dulcegăriilor, dar astea sunt clar în cadrul ei. Mi se par adorabile! Iar dulapurile albe sunt pe wishlist 30 😀 Adică undeva peste 30 de ani, mi-ar plăcea să coc plăcinte într-o bucătărie cu astfel de dulapuri albe…

      1. yep! am zis ca un picut prea dulce, nu ca ma dor dintii ca in alte cazuri =))) inca incerc sa identific exact ce nu se muleaza pe mine si cred ca am gasit: faptul ca sunt 2 pasteluri mult prea des asociate: baby pink si baby blue. cred ca un verde pastel mi-ar fi priit mai bine in loc de bleu.

  1. Frumos,vesel parca iti purifica sufletul numai privind toate acele lucruri.Pot spune ca acum sunt in perioada ,,alb” a vietii mele in materie de decor interior,cred ca e un raspuns al fiintei mele la lumea ca ne inconjoara,mai bine zis a atmosferei din jurul nostru(pt ca lumea,planeta sunt frumoase oricum)Percep ca si gri cam tot ce se intampla in jurul nostru,de aceea imi doresc foarte mult alb in casa presarat cu accente de culori pastel,vesele si cu obiecte ce amintesc de vremuri apuse cand lumea traia o viata linistita si asezata.

  2. Vai, cât de frumos și delicat….. eu am fugit de mobila albă când mi-am făcut bucătăria, dar cred că tocmai mi-am regândit planul pentru următoare renovare (peste câți mulți ani o fi să fie!) :)

    1. Nici eu nu am avut curaj să aleg varianta albă, dar blatul l-am ales alb (culmea!). Și, spre bucuria mea, încă arată super bine, alb și curat, așa că, data viitoare (as in dacă și când voi mai avea ocazia) albul va fi pe lista scurtă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *