Color Me Friday – Idei colorate pentru camera copiilor

Dacă nu când ești copil, atunci când? Când oare te poți bucura mai mult de culoare decât în copilărie? Desigur, sunt faine și cizmele de cauciuc galbene purtate la 30+ și ghirlandele multicolore ce pot împodobi la un moment dat un living și covoarele turbate sunt simpatice, dar atunci când ești copil (aproape) nicio combinație de culori nu-i suspectă și nu există nicio limită. Poate că nu se poate crea un ambient foarte elegant folosind un spectru larg de culori și nuanțe, dar cine are nevoie de atâta eleganță într-o cameră de copii? Eu zic să fie veselie și spontaneitate în camera copiilor. Voi ce spuneți?

14bbd30f1c6bf6035f39d6067c1952fb

Ghirlande din hârtie sau material textil, covorașe, cuverturi, tapet în toate culorile lumii, mobilier vopsit în nuanțe vesele sau personalizat prin aplicarea de tapet, autocolant sau textile pe anumite suprafețe ale acestuia, perne decorative…doar câteva din obiectele cu care se pot colora camerele copiilor.

decorette-birou-albastru-camera-copii decorette-camera-copii-colorata decorette-camera-copii-dulap-rosu decorette-cutii-suspendate-perete-organizare-jucarii decorette-idei-camera-copii-culori decorette-idei-colorate-camera-copii decorette-tapet-colorat-camera-copii decorette-tapet-lipit-dulap-decora

foto: brandstrupfamilylivingaprillaprillkenziepoo, babble, 101woonideen, insiderinteriors,

Comments

comments

6 thoughts on “Color Me Friday – Idei colorate pentru camera copiilor

    1. Asa avem si noi in camera lor si e foarte eficient. Toate la un loc si totusi bine organizate :) E nuanta lemnului natur si chiar ma gandeam sa il inveselesc cumva. Ori sa-l vopsesc, ori sa aplic pe ele ceva dragut. Inca nu m-am hotarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *