Idei de decorațiuni simplu de aranjat pentru începutul iernii

Da, știu că-i mijlocul lui noiembrie, dar poate mai sunt unii dintre noi care se preocupă din timp de decorarea casei pentru luna decembrie. Și încă nu vorbesc despre decorațiunile de Crăciun, ci pentru perioada de dinainte. Cum? Voi nu începeți să scoateți mici obiecte decorative înainte de 24 decembrie? Că mie îmi vine deja de acum să scot una, alta. Așa, ca pentru perioada de pregătire a sărbătorilor. Nu că mi-ar fi greu să intru direct în atmosfera de Crăciun în ajun, să fiu surpinsă cu un brad cu miros de munte și cu mormanul de cadouri frumos împachetate! Dar cum bine știm, unei mame asta nu prea are cum să i se întâmple, așa că pentru mine e vitală perioada precedentă zilelor de sărbătoare. Chiar și pentru pregătirea sufletească, ținând cont că în primele zile ale lunii decembrie începe Postul Crăciunului.

Și pentru că, desigur, îmi place să decorez și să „colorez” atmosfera din casă, am strâns câteva idei potrivite pentru începutul unii decembrie. Ca să ne intrăm în mână, zic :)

03e51871f6ffbc7433701a48ccf2f21c decoratiune-pentru-iarna decorette-decoratiune-conuri-brad decorette-decoratiune-conuri-brad-crengi decorette-decoratiune-pentru-iarna-craciun

decorette-aranajament-de-iarna-conuri-brad

decorette-decoratiune-conuri-de-brad-vopsite

Cele mai multe idei implică folosirea unor elemente din natură, care ne sunt la îndemână: conuri de brad, diverse crenguțe, nuci, mere. Fără glouri și alte ornamente, deocamdată.

decorette-decoratiune-de-iarna-mere-nuci

Eu cred că știu cam ce aleg de aici. Voi?

bostoninteriorstradgardsflowbeautiful-bridaldesign-shimmer, desiretoinspire, flickrliebesbotschaft

Comments

comments

2 thoughts on “Idei de decorațiuni simplu de aranjat pentru începutul iernii

  1. Da, la ideile cu sticlaria subscriu, mi-a placut paharul cu lumanarica. Am sa fac si eu unul. Dar sa stii ca nu ma omor cu decoratiunile de Craciun in general. Urasc sa sterg praful de pe ele.

    1. Da, e drept că se pune praf pe ele și de aia îmi place mie să schimb mereu aranjamentele și decorațiunile. Chiar și cele de Crăciun (nu vorbesc de brad), în special cele care sunt pe masă, le rearanjez de mai multe ori în zilele cât le țin pe masă :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *