Color me friday – Ceva galben. La mine acasă!

Așa cum vă mărturiseam aici, până acum câteva zile nu aveam nimic galben în locuință. Sau cel puțin nimic care să aibă un oareșce impact asupra privirii. Dar, cum cel mai conștiincios cititor al acestui blog este mama, iaca s-a gândit ea că poate o fi fost acela vreun apropo și chiar am nevoie de ceva galben și astfel, cu prima ocazie, mi-a făcut cadou o husă de pernă galbenă. Și stați, că asta nu-i tot. Tot așa, din senin cică, povestind cu o prietenă despre una, despre alta, mi-am amintit că, pe undeva ar trebui să am o vază galbenă cam de pe vremea primei mele garsoniere în care am stat în chirie. Și că nu-i doar orice vază ci una pe care un simpatic artist și-a pus amprenta într-o moment de neliniște creativă în care n-a avut altceva la îndemână. Dar ce bine că a fost vaza mea la locul potrivit, că uite acum, după atâția ani, bătrână cum e, încă mai poartă în suflet și pe chip amintirea acelei zile.

Și, având deja două elemente galbene, am mai făcut rost de unul. O literă decorativă din carton, cumpărata de la un magazin de hobby (cred că de la prientenul meu, Profi Art) pe care am vopsit-o cu culoare acrilică de culoare galbenă (culmea, nu?).

Așadar, era timpul să mă joc…Și ce loc mai propice decât camera copiilor?

Să vă mai spun că patul și cuvertura sunt de la IKEA, husa de pernă cu steluțe este de la H&M Home (nu vă sfătuiesc deloc să mergeți în acest loc neprietenos cu portofelul dvs. pentru că, deși sunt sigură că veți lupta ca niște eroi, ca și mine de altfel, produsele alea faine de pe raft, fir-ar ele de vicelene, se vor furișa în mâinile voastre și nu se vor mai dezlipi până acasă). Noroc că husa cu pricina a fost până în 20 de lei. Cutia este o cutie simplă de lemn (de unelte cică) luată de la Hornbach și vopsită.

decorette-camera-copii-galben-gri

M-am jucat un pic și cu poza scriind pe ea cu galben, dar asta pentru că îmi place din ce în ce mai mult combinația asta de gri cu galben.

Comments

comments

3 thoughts on “Color me friday – Ceva galben. La mine acasă!

  1. combinatia galben cu gri si alb este una din preferatele mele….de la haine pana la design interior. percep un echilibru in ea care nu il regasesc atat de des in alte combinatii. si da, arata foarte bine

  2. btw…era sa ma ruinezi financiar!!! ieri seara cochetam cu ideea de a-mi redecora livingul in culorile astea. noroc ca am reusit sa indepartez de la idee ca imi ruinam tot bugetul de craciun =)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *