SENZAȚIONAL! Ce a putut face cineva cu niște flori artificiale!

Din primele rânduri vreau să vă cer să mă iertați pentru acest titlu. Dar eram atât de curioasă să văd ce farmece fac aceste titluri posibilor cititori de îi indeamnă să citească toate prostiile. În cazul de față nu-i vorba de nicio prostie, e chiar ceva foarte fain. Dar, trebuie să recunoașteți că, din păcate, aceste titluri ne fac să intrăm pe tot felul de știri și informații care apoi se dovesesc a fi ceva atât de banal încât, evident, dacă nu ar fi fost titlul cu pricina, nu le-am fi acordant nicio importanță. M-am păcălit și eu de multe ori dar cel mai mult am fost dezamăgită de astfel de titluri apărute pe site-uri oarecum serioase. În fine, deci, scuzați titlul, dar chiar mă mâncau degetele să scriu și eu cuvintele astea magice. Și nu oricum, ci cu majuscule! Acum aștept să văd rezultatele :)   Și vă zic și vouă!

Iar acum să vă arăt ce minunății se pot face din flori artificiale, flori pe care eu le urăsc de altfel, dar care m-au surprins extraordinar prin această transformare a lor.

decorette-flori-artificiale-diy-transformate

Arată spectaculos, nu-i așa? Pentru cele de sus, vedeți tutorialul aici.

Plaster-Flower-Votives-7

 

decorette-flori-artificiale-ipsos-deosebite

 

M-au cucerit aceste flori înmuiate în ipsos (pastă)! Suporturile de lumânări create din ele, m-au dus imediat cu gândul la decoruri și seri romantice. Dacă vă imaginați cum ar fi să aveți la îndemână așa decorațiuni shabby din când în când, găsiți tutorialul aici. Se fac foarte ușor, să știți! Nu vă trebuie decât niște flori artificale și niște ipsos pe care îl puteți lua de la magazinele de materiale de construcții sau, în cantități mai mici, de la magazinele de articole pentru hobby.

Ce vedeți mai jos sunt niște magneți, realizați la fel ca și suporturile de mai sus, tot din flori artificiale. Găsiți detaliile aici.

 

decorette-flori-artificiale-deosebite-diy

 

Atât de simplu și totuși cu un rezultat atât de spectaculos! Parcă începe să nici nu-mi pară așa de rău de titlul pe care l-am pus 😀  dar totuși e o excepție, promit!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *